Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Οι ασφαλείς θάλασσες και η ανακοίνωση της Νομαρχίας Χαλκιδικής

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Είδαμε χθες την ανακοίνωση της Νομαρχίας Χαλκιδικής και μείναμε έκπληκτοι από την προχειρότητα με την οποία βγάζουν ανακοινώσεις ανορθόγραφες.

Είχαμε αφήσει και ένα σχόλιο σχετικά με το λάθος στην ανακοίνωση της Νομαρχίας στο blog Χολομώντας, όχι ανώνυμο, σαν "Ανήλια" αφήσαμε το σχόλιο και φυσικά ο αγαπητός Χολομώντας το εξαφάνισε για να μη γίνει δυσάρεστος στους κρατούντες της Νομαρχίας.

Αφού περιμέναμε μάταια πάνω από 8 ώρες, παρουσιάζουμε την αρχική ανακοίνωση που βρήκαμε στο site της Νομαρχίας χθες.

Το σχόλιο δεν το αφήσαμε αγαπητέ Χολομώντα για να αλλάξει το λάθος αθόρυβα (όπως και έγινε σήμερα). Τα λάθη επισημαίνονται για να διορθώνονται οι κρατούντες και να μάθουν στοιχειώδη Ελληνικά πριν βγάζουν ανακοινώσεις.

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να κρύψει το σχόλιο και να μας λογοκρίνει ο Χολομώντας. Απλά κρίμα για αυτή την τακτική.

Την ανακοίνωση την είχε πάρει ανορθόγραφη και το blog Πολύγυρος και την διόρθωσε σήμερα.


Αν νομίζουν ότι μπορούν να μας φιμώσουν με αυτές τις μεθόδους είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Επιπλέον εμείς γράφουμε σωστά Ελληνικά. Από χθες είχαμε γράψει σωστά τον τίτλο.

Προμηθευτείτε κανένα λεξικό τσέπης, καλό θα σας κάνει και στη Νομαρχία και στα Νεοδημοκρατικά blogs.

Πάντως αν αφήσει σχόλιο ο Χολομώντας φυσικά και δεν θα το εξαφανίσουμε όπως έκανε αυτός με το δικό μας σχόλιο.

Στο κάτω κάτω της γραφής, από την Παρασκευή γράψαμε για το θέμα, τότε που ο Χολομώντας ήταν εν υπνώσει...

Η Νομαρχία έβγαλε την ανακοίνωση την Δευτέρα, με 4 μέρες καθυστέρηση. Ας είναι καλά το πενθήμερο και το δημοσιοϋπαλληλίκι...

Εξακολουθούμε να θεωρούμε φιλικό το blog Χολομώντας...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

entaksei re paidia..... min kanete etsi.... den egine pia kai kati tragiko.ksekinisate polemo o enas me ton allon kai psaxnete to paramikro gia na piasteite....
proteinw na proskalesete se monomaxia tous dimiourgous tvn blog, me tous arxontes, stis 6 vryses na vgalete ta maxairia kai na sfaxteite, na isyxasoume kai emeis....
endiaferomaste gia ousiastika "nea" oxi gia ta maxairwmata sas....
asnte kali mera kai synexiste me OUSIA!

Ανώνυμος είπε...

Ο Χολομώντας "σφαδάζει" "μαχαιρωμένος" χαχα. Σιγά μη βγήκαν τα μαχαίρια. Το θέμα το έχουν αναδείξει τα Ανήλια από την Παρασκευή. Η Νομαρχία περίμενε να ξημερώσει η Δευτέρα. Ο Χολομώντας απλά έκανε το καθήκον του.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΗ?ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ?
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" (ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΓΕΓΟΝΟΣ"....
ΑΝΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ....

Τα Ανήλια είπε...

Αγαπητέ φίλε δεν έκανες τον κόπο να δεις τι έχει γραφεί την Παρασκευή.

Αυτό που γράφουμε είναι ότι είναι ανυπόστατες οι φήμες για Ηπατίτιδα στην Χαλκιδική και αναφέρονται οι ενέργειες που έχει κάνει ο Νομάρχης και οι Δήμαρχοι Καλλικράτειας, Μουδανιών και Τρίγλιας για να σταματήσουν την δυσφήμιση που γίνεται στην Χαλκιδική.

Δεν είναι εναντίον τους, υπέρ τους είναι το άρθρο. Άρα που βρήκες την αντιπαλότητα και γράφεις περί "ρεπορτάζ" και "δημοσιογραφίας";

Δηλαδή αν κάνει σωστές ενέργειες ο Νομάρχης και οι Δήμαρχοι δεν πρέπει να τις αναφέρουμε; Πολύ σωστά κινήθηκε και ο Νομάρχης και οι Δήμαρχοι, αυτό γράψαμε.