Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Χρυσή Αυγή: Καταγγελία για «δολοφονική επίθεση» σε υποψήφιες στο Μαρούσι

 Για «δολοφονική επίθεση παρακρατικών» εναντίον υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής που βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα στη λαϊκή αγορά του Αμαρουσίου κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κόμματος, «την δολοφονική επίθεση παρακρατικών κουκουλοφόρων δέχτηκε ομάδα υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής που "τόλμησε" να μεταλαμπαδεύσει τις θέσεις μας για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Λαϊκή Αγορά του Αμαρουσίου».

«Ένοπλη ομάδα 50 παρακρατικών με κράνη, κουκούλες, ρόπαλα και άλλα φονικά εργαλεία, έχοντας σαφείς προθέσεις ανθρωποκτονίας, εισέβαλλαν στην Λαϊκή Αγορά και επιτέθηκαν σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους.
Τραυμάτισαν σοβαρά τρεις από αυτούς, ενώ το μοιραίο απεφεύχθη με την παρέμβαση εργαζομένων στην Λαϊκή Αγορά και απλών πολιτών», υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή και προσθέτει:

«Όπως "συνηθίζεται" σε τέτοιες δολοφονικές επιθέσεις της παρακρατικής αριστεράς, δεν υπήρξε καμία σύλληψη, αφού η αστυνομία ήταν για άλλη μία φορά απούσα, παρά το γεγονός ότι η εν λόγω ένοπλη συμμορία παρέλασε κυριολεκτικά μέσα από κεντρικούς δρόμους του Αμαρουσίου.

Είναι σαφές ότι οι αλήτες της παρακρατικής αριστεράς, προσπαθώντας να στηρίξουν την συγκυβέρνηση του μνημονίου, επιχειρούν την φίμωση των μοναδικών πολιτικών αντιπάλων της κλεπτοκρατίας».

«Ας γνωρίζουν οι θιασώτες της κλεπτοκρατίας ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ούτε από τις πολιτικές διώξεις, ούτε από τις δολοφονικές επιθέσεις», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Πηγή: NewsBomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: