Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδιασμού "Δημοκρατική Συνεργασία" στη Ν. Καλλικράτεια

Δελτίο Τύπου

Περατώθηκε ο κύκλος εγκαινίων των εκλογικών κέντρων του Συνδυασμού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τη χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση στελεχών και φίλων της Παράταξης στο Γραφείο της Νέας Καλλικράτειας, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας Γιώργος Γκιλής παρουσίασε το πρόγραμμά του.

Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό τους ο πρώην δήμαρχος Μουδανιών Ανδρέας Παπαγιάννης και νυν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καθώς και ο υποψήφιος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Καλλικράτειας  Γιώργος Τσακμάκας, οι οποίοι άσκησαν κριτική στην απερχόμενη διοίκηση και προέβαλαν τις σοβαρές ελλείψεις έργων υποδομής που εξακολουθούν να υφίστανται στον Δήμο.

Ο κ. Γκιλής έδωσε έμφαση στην ποιοτική σύνθεση του ψηφοδελτίου του και στην αποφασιστικότητα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων να κάνουν πράξη όσα περιλαμβάνονται στο ρεαλιστικό πρόγραμμά τους. Διαβεβαίωσε δε ότι η διοίκησή του θα είναι χρηστή και αποτελεσματική, με σημείο αναφοράς το συμφέρον και το δίκιο του δημότη.


Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Συνδυασμού.

Παρόντες ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Πάνας, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχις Χαλκιδικής Ρούλα Μυκονιάτη, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Φωτεινή Μπαρμπή και Νικόλαος Καραμήτσος, οι πρώην δήμαρχοι: Καλλικράτειας Βασίλης Λαχταρίδης, Μουδανιών Παναγιώτης Στογιώργης και Τρίγλιας Κατερίνα Καραολάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: