Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου Σιθωνίας, Ιωάννη Τζίτζιου

Δελτίο Τύπου

Προεκλογική ομιλία στη Σάρτη με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων πραγματοποίησε την Τετάρτη το απόγευμα  ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυνατή Σιθωνία».

Ο κ.Τζίτζιος αναφέρθηκε στο έργο που υλοποιήθηκε κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο και τόνισε ότι η Σάρτη μετατρέπεται σε έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκό οικισμό. Παράλληλα ανέπτυξε το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο συνδυασμός «Δυνατή Σιθωνία» για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Όπως είπε ο κ.Τζίτζιος, θα ολοκληρωθούν οι αναπλάσεις στη Σάρτη με παρεμβάσεις στον κεντρικό δρόμο και δημιουργία πεζόδρομου και ποδηλατοδρόμου.
Μεταξύ άλλων  τόνισε ότι θα γίνει η κατασκευή μαρίνας για ελλιμενισμό σκαφών στο λιμάνι της «Αχλάδας» και επέκταση του παραλιακού πεζοδρόμου μέχρι το λιμάνι της «Αχλάδας».


«Στις εκλογές αυτές επιλέγουμε το συνδυασμό που έχει την εμπειρία και τη γνώση, προκειμένου να συνεχιστεί η μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Σιθωνίας. Το αποδείξαμε με έργα και ουσιαστικές παρεμβάσεις. Με συναίσθηση των μεγάλων μας ευθυνών, με ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα, επεξεργαστήκαμε θέσεις και προτάσεις για την λειτουργία και την ανάπτυξη του Δήμου μας την επόμενη πενταετία που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα και τις υποδομές της περιοχής μας» υπογράμμισε στην ομιλία του ο κ.Τζίτζιος.


Απόψε ο κ.Τζίτζιος θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στην κεντρική πλατεία της Συκιάς στις 8 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: