Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

"Νέα Γενιά - Νέα Πορεία" Δημήτρης Τσούφης - Επισκέψεις και ομιλία Τετάρτης 14 Μαΐου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σειρά επισκέψεων στα Νέα Μουδανιά πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 14 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» Δημήτρης Τσούφης.

Αρχικά, ο κ. Τσούφης επισκέφθηκε το Αμαξοστάσιο, όπου συζήτησε με εργαζομένους του Δήμου και το Λιμάνι της πόλης, όπου και συζήτησε με τους λιμενεργάτες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το δημοτικό παιδικό σταθμό, το Κ.Ε.Π. και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ακολούθως, ο κ. Τσούφης και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στο Δημαρχείο Νέων Μουδανιών, αλλά και στο Σώμα Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας Δήμου Νέας Προποντίδας, όπου συζήτησαν για το σπουδαίο έργο που επιτελείται.
Αργότερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας επισκέφθηκε τη λαϊκή της πόλης και συνομίλησε με τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές, γνωρίζοντας μεγάλη ανταπόκριση.


Το απόγευμα της Τετάρτης έλαβε χώρα η κεντρική ομιλία του κ. Τσούφη στη Νέα Τρίγλια, παρουσία πλήθους κόσμου. Εκεί ανέπτυξε το όραμα και τις αρχές του συνδυασμού, καθώς και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να επιτευχθεί η ανάπτυξη της περιοχής. Τόνισε ότι η επίλυση των προβλημάτων απαιτεί σωστό στρατηγικό σχεδιασμό και διαφάνεια, κάτι που η «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» δεσμεύεται να διασφαλίσει.

Όλοι μαζί μπορούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: