Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Δήλωση Γιάννη Ιωαννίδη για την κατασκευή τζαμιού στη Θεσσαλονίκη

 Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «Αντέννα» και τον Γιώργο Παπαδάκη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, είπε, μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Διαβάζω σε μία συνέντευξη που είχε δώσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην «Καθημερινή» ότι θα ήταν σύμφωνος με την κατασκευή και λειτουργία ενός τζαμιού στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέντευξη του αυτή ο Τζιτζικώστας, συγχαίρει τον Γιάννη Μπουτάρη για τις προσπάθειές του να γίνει το τζαμί και προσθέτει ότι αυτό θα βοηθούσε στην ανάπτυξη του τουρισμού. Θέλω να τον ρωτήσω ευθέως σήμερα: έχει αλλάξει θέση; Επιμένει να θέλει να φτιάξει τζαμί στη Θεσσαλονίκη; Επιμένει να κάνει αυτός κάτι στο οποίο ο Μπουτάρης απέτυχε; Οφείλει να ξεκαθαρίσει τη στάση του ενόψει των εκλογών. Ο πολίτης δικαιούται να ξέρει». Ο κ. Ιωαννίδης υπογράμμισε ακόμα ότι θα είναι εκπρόσωπος όλων των ψηφοφόρων. «Ως περιφερειάρχης θα εκπροσωπήσω τους ψηφοφόρους της Αριστεράς και της Δεξιάς, τους πάντες». Σημείωσε επίσης ότι είναι έτοιμος να συγκρουστεί για το καλό του τόπου. «Είναι άλλο ο βουλευτής, που είναι μέλος μιας ομάδας, και είναι άλλο ο περιφερειάρχης, ο οποίος είναι ο πρώτος μιας ομάδας. Εμείς είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και να συγκρουστούμε με τους πάντες, αν χρειαστεί, για να κερδίσει η Μακεδονία», δήλωσε.

Τέλος, ευχήθηκε να επιλέξουν οι ψηφοφόροι ανθρώπους ικανούς, ακέραιους και με αξίες για να τους εκπροσωπήσουν στην Περιφέρεια.

Πηγή: taxalia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: