Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Επισκέψεις του συνδυασμού "Δημοκρατική Συνεργασία"

Νέα Μουδανιά, 15-5-2014

Δελτίο Τύπου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Γκιλής και επικεφαλής του συνδυασμού "Δημοκρατική Συνεργασία" καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πραγματοποίησε μαζί  με μέλη της ομάδας του ποικίλες επισκέψεις στο δήμο Ν. Προποντίδας.

Αρχικά συζήτησαν με τους καταστηματάρχες καθώς και με  τους παραγωγούς των  λαϊκών αγορών θέματα σχετικά με την τόνωση της αγοράς στη Ν. Καλλικράτεια, τη Ν. Τρίγλια και τα  Ν. Μουδανιά.   


Ακόμη πέρασαν ποιοτικό χρόνο με μέλη συγκεκριμένων φορέων στα Ν.Μουδανιά (Δήμος, Σώμα Πολιτών, ΚΕΠ, Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων, Αμαξοστάσιο, Δημοτικός παιδικός σταθμός), οι οποίοι ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη καθημερινή τους εργασία.   


Τέλος, επισκέφτηκαν το λιμάνι της Ν. Καλλικράτειας και των Ν.Μουδανιών διαπιστώνοντας τις ανάγκες τόσο των λιμενεργατών όσο και των αλιέων.



Ο κύριος Γκιλής δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών προκειμένου να δημιουργήσει μια Νέα Προποντίδα, αντάξια της πολιτιστικής της κληρονομιάς και της ιστορικής της διαδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: