Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο Μάκης Βορίδης στην Κατερίνη (Φωτογραφίες)


Σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης μίλησε απόψε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, το λαθρανομεταστευτικό, το οικονομικό, την ανεργία, την ασφάλεια των πολιτών κ.λ.π. και είπε ότι η αριστερά δεν έχει πρόγραμμα για όλα αυτά τα ζητήματα και επιδιώκει να οδηγήσει τη χώρα στο χάος με τη δημαγωγία και τους πειραματισμούς της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις αρνητικές συνέπειες που θα υπάρξουν για την χώρα αν επικρατήσουν οι πολιτικές δυνάμεις που «ποντάρουν» στην έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ, τονίζοντας ότι
«οι εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι οι κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων ετών μιας και θα κρίνουν την παραμονή της χώρας στην τροχιά της Ευρώπης» και προέβλεψε μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, παραμονή στην Ευρώπη για να εξέλθει η χώρα από τα αδιέξοδα, στην οποία την οδήγησαν οι κρατικοδίαιτες πολιτικές, τις οποίες θέλει να επαναφέρει ο κ. Τσίπρας με το διεφθαρμένο κρατικοδίαιτο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που έχει ενταχθεί στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι μεταξύ αυτών υπάρχουν μαοϊκοί-τροτσκιστές, αντιεξουσιαστές-αριστεριστές, αναρχικοί, σταλινικοί, φίλοι της 17 Νοέμβρη και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων κ.λ.π. Με όλους αυτούς θέλει να κυβερνήσει ο κ. Τσίπρας και να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και στην καταστροφή είπε ο κ. Βορίδης.

Πηγή: Λευτεριά

Δεν υπάρχουν σχόλια: