Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Κώστας Καρδαράς: Το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ. σωτήρια επιλογή για την Βουλή της 18ης Ιουνίου

του Κώστα Καρδαρά
χειρουργού
υποψήφιου βουλευτή Καρδίτσας του ΛΑ.Ο.Σ.

«Όχι δεν είναι η γη σου, εσέ που δεν την έζησες τη γη
και με τα γόνατα σερνάμενος,
μετράς το χώμα με τον πήχη μυστικά».
Άγγελος Σικελιανός

Την επομένη των εκλογών, ξεκινάει μία πολύ δύσκολη για την Ελλάδα και τους Έλληνες περίοδος. Η ανέχεια και η οικονομική δυστυχία ξεχειλίζουν πια από κάθε ελληνικό σπίτι και η εφαρμογή των όρων του νέου μνημονίου θα φέρει την χαριστική βολή σε όσους κατάφεραν να ορθοποδούν ακόμη. Τα μεγάλα εθνικά προβλήματα έχουν επίτηδες εγκαταλειφθεί στη λήθη από το πολιτικό κατεστημένο, που περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να εφαρμόσει τις εθνικά καταστροφικές καθ’ υπαγόρευση «λύσεις» της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της Παγκόσμιας Νέας Τάξης.

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου είναι ξεκάθαρο τι χρειαζόμαστε και τι όχι:

* Δεν χρειαζόμαστε την αυταπάτη ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εκείνοι που αποτελούν τον κορμό του προβλήματος, μπορεί να φέρουν και τις λύσεις. Γιατί δεν τις εφήρμοζαν τόσα χρόνια παρά αργά και μεθοδικά οδήγησαν την Ελλάδα και το λαό μας στο γκρεμό, αφού εκμηδένισαν τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, εξαφάνισαν τη βιομηχανία, εκμηδένισαν την γεωργική παραγωγή ακολουθώντας πιστά τις έξωθεν εντολές, συρρίκνωσαν και υπαλληλοποίησαν την αγροτική τάξη, εξουθένωσαν και εξόντωσαν την μεσαία αστική τάξη, γιγάντωσαν και τερατοποίησαν το κράτος κάνοντας το ανίκανο να εκτελέσει την αποστολή του και ικανό μόνο για την αναπαραγωγή της κομματικής τους πελατείας και κατήργησαν μεθοδικά όλες τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας κλέβοντας ακόμα και την ελπίδα από τις ψυχές μας; Αυτοί είναι το πρόβλημα. Δεν έχουν και δεν θέλουν να έχουν καμία λύση.

* Το ΝεοΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ, που εσπευσμένα ελέω αμερικανικής αριστεράς και κατεστημένου των ΗΠΑ διεμβολίζεται σαν δεύτερος πόλος του δικομματισμού, αποδεικνύει καθημερινά με τις παλινωδίες και τις αντιφάσεις του ότι μάλλον πρόβλημα μπορεί, παρά λύση.

* Οι χουλιγκανισμοί και οι επιδείξεις τηλεοπτικής βίας της Χρυσής Αυγής, φυσικά δεν είναι λύση, κάτι που η ανυπαρξία σοβαρού προγράμματος, πέραν των ξυλοδαρμών, τεκμηριώνει.

Το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ. που έχει αδιάντροπα αντιγραφεί από όλους, από ΝΔ έως ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς για τη ρεαλιστικότητα των προτάσεών του, αποτελεί την ώριμη και ολοκληρωμένη πρόταση για τη σωτηρία της Πατρίδας.

* Η συμμαχία του Ευρωπαϊκού Νότου ενάντια στον οικονομική λεηλασία από τον συνασπισμό του Βορρά της Μέρκελ, που ήδη έχει προωθήσει με γόνιμες επαφές στο Ευρωκοινοβούλιο ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

* Η δημιουργία σχέσεων αμοιβαίας ωφέλειας με τη Ρωσία που και αυτές καλλιεργήθηκαν από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.

* Η εκμετάλλευση των κολοσσιαίων ελληνικών πλεονεκτημάτων όπως είναι το εμπορικό μας ναυτικό με άμεσα υλοποιήσιμη ρεαλιστική πρόταση.

* Η σοφή και σωτήρια λύση του «Σχεδίου Β» της Ευρωδραχμής που πλέον την απεδέχθησαν έγκυροι οικονομικοί αναλυτές.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα σημεία του προγράμματος του ΛΑ.Ο.Σ., που αν και διηρπάγησαν τμηματικά, στην ολοκληρωμένη ατόφια μορφή τους αποτελούν τη μόνη αξιόπιστη πρόταση στον προεκλογικό κυκεώνα.

Η ωριμότητα της Κοινοβουλευτικής παρουσίας του Γ. Καρατζαφέρη και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑ.Ο.Σ. που πρώτευσαν σε κοινοβουλευτικό έργο ξεπερνώντας κάθε άλλο πολιτικό αρχηγό και όλες τις άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες θα είναι η εγγύηση ώστε να μπορέσει η Βουλή της 18ης Ιουνίου να ανταπεξέλθει στο τιτάνιο έργο που καλείται να αναλάβει. Τιτάνιο έργο που χωρίς τον ΛΑ.Ο.Σ. φαίνεται πως θα εκφυλιστεί σε πολλές φλυαρίες και τσακωμούς γηπέδων.

Πηγή: e-grammes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: