Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Βορίδης μηνύει Καρατζαφέρη ;

Άστραψε και βρόντηξε ο κ. Μάκης Βορίδης ακούγοντας στο «Βήμα FM» τον κ. Γ. Καρατζαφέρη να κάνει λόγο για χρηματισμό βουλευτών του ΛΑΟΣ προκειμένου να προσχωρήσουν στη ΝΔ. Έως τώρα ο κ. Βορίδης άκουγε υπομονετικά όλα τα... «γαλλικά» που του εκσφενδόνιζε από τηλοψίας, ο πρώην αρχηγός του, αποφεύγοντας να απαντήσει αλλά οι δηλώσεις περί αποστασίας και χρηματισμού φαίνεται ότι έκαναν, το ποτήρι του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, να ξεχειλίσει.

Έτσι αποφάσισε να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του κ. Καρατζαφέρη, αποφασισμένος να πάει έως το τέρμα: «Αφού μας κατηγορεί για χρηματισμό, με την αγωγή θα αναγκασθεί να πληρώσει», έλεγε.

Την οδό της δικαστικής αγωγής φαίνεται ότι ακολουθεί αμέσως μετά και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτό που ενόχλησε τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ ήταν η φράση του κ. Καρατζαφέρη «μιλάω για χρηματισμό. Πόσα τους υποσχέθηκαν; Είπαν σε βουλευτές θα σου δώσουμε τόσα...».


Στο ΛΑΟΣ άλλα στελέχη φεύγουν και άλλα, ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Καρατζαφέρης, τα αναβαθμίζει. Έτσι τοποθέτησε επικεφαλής της Νεολαίας του κόμματος (όση Νεολαία του έχει απομείνει) τον προερχόμενο από την Χρυσή Αυγή (χρημάτισε μάλιστα και υπαρχηγός της) κ. Δημ. Ζαφειρόπουλο, που ήταν υποψήφιος του ΛΑΟΣ στην Α΄Αθήνας. Αυτό το έκανε κυρίως ως ανάχωμα, για να αναχαιτίσει τη φυγή ψηφοφόρων του προς το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: