Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μηνύσεις μετά το ξύλο Γκλέτσου-συνεργάτη

Πεδίο μάχης θύμιζε το γραφείο όπου έγινε η συμπλοκή

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Στυλίδα με τον δημάρχο της Απόστολο Γκλέτσο να υπαινίσσεται παραβατικότητα και αποστήματα μέσα στο χωριό του Αϊ Βασίλη, την Παραμυθοχώρα, έπειτα από τον άγριο καβγά που είχε με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος, Ευάγγελο Κυριακίδη.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, o κ.Κυριακίδης έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν λίγα λεπτά μετά τον άγριο καβγά που έστειλε και τους δύο στο νοσοκομείο.

«Κάποιοι ήθελαν να απομακρυνθώ από αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση που ήταν έμπνευσή μου» δήλωσε στο lamiastar.gr, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος.


Ο εισαγγελέας διέταξε χτες την λήξη της διαδικασίας του αυτοφώρου προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος. Εναντίον του δημάρχου εκκρεμούν δύο μηνύσεις, αφού εκτός από τον Ευάγγελο Κυριακίδη, μήνυση για εξύβριση, απειλή και κλοπή έχει καταθέσει και ο πατέρας του προέδρου, Γιώργος Κυριακίδης, που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από τον Απόστολο Γκλέτσο στο ναυτιλιακό γραφείο που διατηρεί στην Στυλίδα.

Οι κάτοικοι της Στυλίδας είναι χωρισμένοι στα δύο, με τους μεν να υποστηρίζουν ότι ο Δήμαρχος τους δεν πρέπει να φτάνει σε ακρότητες και τους δε να στηρίζουν απόλυτα την προσπάθεια του.

Πηγή: The Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: