Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Βρέθηκε η σορός του Τάσσου Παπαδόπουλου


Η Κυπριακή Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι μετά από έλεγχο DNA η σωρός ενός άνδρα που βρέθηκε χθες ανήκει στον Τάσσο Παπαδόπουλο.

Η σορός βρέθηκε 4 χιλιόμετρα μακριά από το νεκροταφείο της Δευτεράς, από όπου τον περασμένο Δεκέμβριο εκλάπη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κυπριακής αστυνομίας κ. Κατσουνωτό.

Ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι «κατόπιν πληροφοριών, εντοπίστηκε σορός σε κοιμητήριο στη Λευκωσία (στο Τσέρι).

Χθες, λίγο μετά τις 21.00 η αστυνομία δέχτηκε πληροφορία για την ύπαρξη μίας σορού σε τάφο στο νέο κοιμητήριο Στροβόλου. Ισχυρή Αστυνομική δύναμη μετέβη στην περιοχή και εντόπισε τη σορό. Ακολούθως ειδοποιήθηκε η οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου και στο σημείο κατέφθασε ο γιός του Νικόλας Παπαδόπουλος, η θυγατέρα του Αναστασία και η σύζυγός του. Στόχος ήταν να προσπαθήσουν να αναγνωρίσουν από τα ρούχα και τα υποδήματα αν πράγματι η σορός ανήκει στο τέως Πρόεδρο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές η πληροφορία προέρχεται από βαρυποινίτη ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις κεντρικές φυλακές. Μάλιστα το τηλεφώνημα, υπολογίζεται ότι έγινε από τηλεφωνικό θάλαμο στην περιοχή της Στράκας και γι’ αυτό το λόγο η αστυνομία έσπευσε στο συγκεκριμένο σημείο. Υποψίες για εμπλοκή του συγκεκριμένου βαρυποινίτη στην υπόθεση υπήρχαν από την πρώτη στιγμή αλλά δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθούν.

Πηγή: The Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: