Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Το Φλεβάρη του 2010 η δίκη του αντιδημάρχου Κατερίνης

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης , που συνεδρίασε σήμερα ανέβαλε για τις 26-Φεβρουαρίου του 2010 τη δίκη με κατηγορούμενο τον πολιτευτή του ΛΑΟΣ και πρώην αντιδήμαρχο Κατερίνης κ. Μιλτιάδη Σπυριδόπουλο και μηνυτή τον δημοσιογράφο κ. Απόστολο Λέινα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο στενός συνεργάτης του δημάρχου Κατερίνης κ. Χιονίδη , στις 21 Οκτωβρίου 2007 στον Κούκο Πιερίας τραυμάτισε και απείλησε τον εγκαλούντα δημοσιογράφο και τον προσέβαλε με τις φράσεις: "ποιοι είστε εσείς και καταθέτετε στεφάνια ;" και "με ποιο δικαίωμα καταθέτετε στεφάνια ως δεξιοί;".

Δήλωση κ. Τάκου

Μετά την αναβολή του δικαστηρίου ο κ. Γεώργιος Τάκος , πρόεδρος της Αυτοτελούς Οργάνωσης Ν. Πιερίας ΕΔΕΣ-ΠΑΟ , δήλωσε ότι καταγγέλλει και καταδικάζει τα έκτροπα που δημιούργησε ο κ. αντιδήμαρχος στο μνημόσυνο και ότι ο συγκεκριμένος πολιτευτής είναι ανεπιθύμητος στο χώρο αυτό.

Πηγή: Λευτεριά

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ τι παθατε εσεις στην Πιερια ? ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ κρινατε τον Νομαρχη σας κ.Παπαστεργιου , ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ κρινατε τον Αντιδημαρχο κ. Σπυριδοπουλο ...Δεν εχετε τον θεο σας ! Ποιος αλλος εχει σειρα ? ΗΡΕΜΗΣΤΕ ........