Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

O Μάνος Αντώναρος παντρεύεται την Ολυμπία Γαβρίλη

Το video είναι από την σελίδα του Μάνου Αντώναρου.

Αντώναρος παντρεύεται μια Παπανδρέου

Γαμπρός θα ντυθεί εντός των επόμενων εβδομάδων ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος και το καλό είναι ότι παίρνει νύφη που το γένος της έχει το επίθετο... Παπανδρέου!

Μάλιστα χθες δημοσιεύτηκε η σχετική αγγελία σε εφημερίδα. Οπως αναφέρεται, «ο Εμμανουήλ Αντώναρος του Αρχελάου και της Γεωργίας, το γένος Πρωτονοτάριου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Καλλιθέα, και η Ολυμπία Γαβρίλη του Αργυρίου και τη Ειρήνης, το γένος Παπανδρέου, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, πρόκειται να παντρευτούν στην Καλλιθέα Αττικής».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Αντώναρο μας πληροφόρησε ότι ο γάμος έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο και θα είναι πολιτικός. Το ζευγάρι δεν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά του δημαρχιακού μεγάρου Καλλιθέας και προφανώς θα τους παντρέψει ο επί χρόνια δήμαρχος της περιοχής Κώστας Ασκούνης.

Μακρά λίστα καλεσμένων στο μυστήριο δεν θα υπάρχει, ωστόσο ανάμεσα σε αυτούς που θα βρίσκονται πίσω από το ζευγάρι θα είναι ασφαλώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. Τα δύο αδέλφια, Μάνος και Ευάγγελος Αντώναρος, είναι παιδιά του μεγάλου σκιτσογράφου Αρχέλαου που έφυγε από τη ζωή το 1998 έχοντας συνεργαστεί με πάμπολλες εφημερίδες και περιοδικά.
Στο ταλέντο του ήταν αμφίχειρας, μπορούσε δηλαδή να σκιτσάρει την ίδια εικόνα ταυτόχρονα αντιτακτά.

Ο Μάνος Αντώναρος (ο οποίος συνεργάστηκε επί σειρά ετών με την Espresso») είναι λάτρης της νέας τεχνολογίας και διατηρεί εδώ και πάρα πολύ καιρό δικό του blog που το ανανεώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σχολιάζει όλα τα κακώς κείμενα τόσο στην κοινωνία όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο και είναι χαρακτηριστικός ο ελεύθερος, ενίοτε καυστικός λόγος του. Μάλιστα διατηρεί προσωπική σελίδα στο Facebook, με χιλιάδες φίλους, με τους οποίους επικοινωνεί ηλεκτρονικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ - ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Πηγή: Espresso

Επειδή δεν βρήκαμε φωτογραφία των παιδιών, δημοσιεύουμε το video από την σελίδα του Μάνου Αντώναρου.

Ευχόμαστε στους μελλονύμφους βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.

Είσαι τυχερός Μάνο γιατί παίρνεις Πολυγυρινή και έτσι θα είσαι στο απυρόβλητο από εμάς.

Ότι επιθυμείτε παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: