Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

"Θύμα" των ..."συμβούλων" του ο πρωθυπουργός.!


Εκλογές και όχι ανασχηματισμό, φαίνεται να προκρίνει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρωθυπουργός. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν πιθανότατα μετά την ΔΕΘ, ίσως και το Σαββατοκύριακο όπου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στα χέρια του κ. Καραμανλή βρίσκονται ήδη τα αποτελέσματα των focus groups του "...συμβούλου του - επικοινωνιολόγου", Γ. Λούλη που δείχνουν διαφορά 4.8 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ με τάση που θα προσεγγίζει το 5.3.

Στις Κυριακάτικες εφημερίδες, όπως γνωρίζει ήδη η Ρηγίλλης, θα δημοσιευθούν δημοσκοπήσεις που θα φτάνουν μέχρι και τις 6-7 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά. O κ. Λούλης, όπως και ο κ. Σουφλιάς, τάσσονται υπέρ της λύσης των πρόωρων εκλογών. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι υπέρ αυτής της προοπτικής τάσσεται και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος εκτιμά πλέον ότι μια παρατεταμένη κυβερνητική φθορά θα αποβεί μοιραία για την υστεροφημία του.

Αξίζει εξάλλου να σημειωθεί ότι ο κ. Καραμανλής έχει απόλυτη εικόνα για όσα λέγονται από υπουργούς και βουλευτές, όχι μόνον μεταξύ τους, αλλά και με δημοσιογράφους.

gianniotis: Φαίνεται πως - παρά τις υποσχέσεις σας - αγνοείτε προκλητικά τη γνώμη της βάσης του κόμματος κ. πρωθυπουργέ, γράφοντάς την όπως πάντα στα π...απούτσια σας. Αφήστε κατά μέρος τους συναισθηματισμούς του παρελθόντος και πάρτε κεφάλια από σήμερα. Ξεκινήστε από τον ευεργετηθέντα εκ του θείου σας, κ. Παυλόπουλο, πάρτε ...αμπάριζα Αντώναρο και η λίστα δεν θάχει τέλος. Απαλλαγείτε από τους Μητσοτακικούς απογόνους και ...προικοθήρες της πολιτικής. Απαλλαγείτε από σαρακατσαναίους και ..."επικοινωνιολόγους" τύπου Λούλη. Η βάση εκπέμπει SOS και η ...γκιλοτίνα πλησιάζει στου Μαξίμου. Σας τα λέμε, και αμαρτίαν ...ουκ έχουμε.!

Πηγή: gianniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: