Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Διπλασιάστηκαν οι κλοπές στη Θεσσαλονίκη


Ρεπορτάζ: Εύη Καλλίνη

Σε καθημερινή περιπέτεια μετατρέπεται το μεροκάματο για τους ιδιοκτήτες περιπτέρων και ψιλικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σε βίντεο ένας νεαρός προσποιείται τον πελάτη, κρατάει στα χέρια του ήδη μια εφημερίδα, κάτω από την οποία όμως πολύ σύντομα βάζει διάφορα άλλα περιοδικά, χωρίς καν να έχει αντιληφθεί ότι οι κινήσεις του καταγράφονται.

Η Μαρία Κατζακερίδου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη, μέρα μεσημέρι μέσα στο κοσμηματοπωλείο που έχει στην Άνω Τούμπα.

Οι κλοπές και οι διαρρήξεις στα καταστήματα της ανατολικής Θεσσαλονίκης έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με πέρυσι το κλειστό κύκλωμα και ο συναγερμός, λένε οι καταστηματάρχες, είναι αναγκαία.

Μπορεί να μη γαβγίζει, οι επίδοξοι διαρρήκτες ωστόσο το σκέφτονται δύο φορές πριν μπουν στο κατάστημα με ρούχα που έχει ο Γρηγόρης Τζούκας, αφού στην είσοδο παραμονεύει το κατάμαυρο ροντβάιλερ.

Από καραμέλες μέχρι αλκοολούχα ποτά κλέβουν από το μαγαζί της Ρούλας Παπαδοπούλου, αλλά αυτά είναι όπως λέει τα «καθημερινά».

Με λεία 8000 ευρώ έφυγαν δύο κακοποιοί οι οποίοι επιτέθηκαν σε διανομέα τσιγάρων νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο Μενίδι. Οι δράστες που πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό άρπαξαν το τσαντάκι με τα χρήματα καθώς και το αυτοκίνητο του νεαρού με το οποίο διέφυγαν.

Πηγή: Alpha TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: