Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Συμπρωτεύουσα της άγονης γραμμής η Θεσσαλονίκη, λέει ο Ψωμιάδης


“ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ”

Παρά την τοποθέτησή του ότι προσυπογράφει το υπόμνημα των 31 σημείων που κατατέθηκε από πλευράς Παπαγεωργόπουλου, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης υπέβαλε και το δικό του ξεχωριστό υπόμνημα, στο οποίο χρησιμοποίησε εξαιρετικά σκληρή γλώσσα.

“Η Θεσσαλονίκη κατάντησε η πρωτεύουσα της άγονης γραμμής, η πρωτεύουσα των υποσχέσεων και των χαμένων ευκαιριών”, σχολίασε δηκτικά, τονίζοντας ότι “βουλιάζουμε στην αφάνεια και στην ανυποληψία και είναι ντροπή για μια πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη, που έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει, να καταντά απαθής παρατηρητής των εξελίξεων”.

Επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι προσβλέπει προσωπικά στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τον οποίο πάντως κάλεσε να μην υποσχεθεί τίποτε καινούργιο από το βήμα της 74ης ΔΕΘ, αλλά να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε τα προηγούμενα χρόνια, γιατί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με τεχνητές αναπνοές.

“Επειδή δεν έχω μαγικό ραβδάκι, πρέπει κάποιοι να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους, να πάρουν έστω και τώρα το ξεκάθαρο μήνυμα που τους έστειλαν οι πολίτες. Γιατί φοβάμαι πως τα κινητά κάποιων παρέμειναν κλειστά”, υπογράμμισε υπαινικτικά.

Πηγή: Μακεδονία

Για όλα αυτά που λέει ο Ψωμιάδης, ευθύνεται μόνο ο Καραμανλής σαν βουλευτής Θεσσαλονίκης;

Η υποβάθμιση της Θεσσαλονίκης ξεκινάει από την τριάδα Ψωμιάδης - Παπαγεωργόπουλος - Άνθιμος.

Πρώτα να ζητήσει τα ρέστα από τον εαυτό του και μετά από τον Καραμανλή και την κυβέρνηση. Αυτός τι έκανε για να μην υποβαθμιστεί η Θεσσαλονίκη;

Για άλλη μια φορά είπε πολλά, για να μην πει τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: