Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Παπαστεριανός: "Ευρώπη και κύπελλο"


Την αποθέωση γνώρισε ο Μανόλης Παπαστεριανός στην σημερινή (16/7) προπόνηση του Ηρακλή. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ανέβασε υψηλό πυρετό και κρίθηκε απαραίτητο να "επισκεφθεί" το κοντινότερο νοσοκομείο, ούτως ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις. Αυτές βγήκαν "καθαρές" και σήμερα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στο οποίο έχει καταλύσει ο Ηρακλής, όπου δέχθηκε την εγκάρδια υποδοχή των συμπαικτών του. Λίγο αργότερα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, όπου κατέθεσε την αισιοδοξία του, αλλά και μίλησε για την υποχρέωση των ποδοσφαιριστών απέναντι στους φίλους της ομάδας.

"Πέρυσι δεν εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και φέτος πρέπει να βελτιώσουμε αυτή τη κατάσταση. Ο κόσμος του Ηρακλή περνάει πολλά μηνύματα τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά η ομάδα δεν πήγε καλά. Ηρθε λοιπόν η στιγμή να περάσουμε εμείς τα μηνύματά μας. Οι φίλαθλοι της ομάδας θέλουν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο και για να μην κρυβόμαστε τα τελευταία χρόνια δεν βλέπουν ούτε ουσία, ούτε αποτελέσματα και τους έχουμε απογοητεύσει", είπε με απόλυτο ύφος και αναφέρθηκε στο μέλλον.

"Θα δείτε έναν Ηρακλή που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Γιατί κακά τα ψέματα, τα τελευταία χρόνια δεν παίξαμε ποδόσφαιρο", είπε και συμπλήρωσε. "Θέλουμε από την ομάδα να πραγματοποιήσει διαφορετική πορεία. Ηρθαν καινούργιοι και ποιοτικοί παίκτες, υπάρχουν φιλοδοξίες για να πάμε ψηλά.

Στόχος είναι η εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη κι αν όλα κυλήσουν όπως θέλουμε, να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή, διότι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και πρέπει η ομάδα να πάει εκεί που της αξίζει".

Ο Παπαστεριανός αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ των παικτών για μια θέση στην ενδεκάδα, τονίζοντας ότι "δεν με φοβίζει, ενώ θα κάνει καλό στην ομάδα. Στον Ηρακλή ήρθαν ποιοτικοί παίκτες και πιστεύω ότι με την παρουσία τους, θα ανέβουμε και οι υπόλοιποι. Θα παίζει αυτός που αξίζει να παίξει.

Ξεκινήσαμε τις φιλικές υποχρεώσεις μας απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πιο έτοιμη από εμάς και ήταν λογικό, διότι οι υποχρεώσεις της ξεκινούν έναν μήνα νωρίτερα από τις δικές μας. Φάνηκε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κι εγώ για παράδειγμα, δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση που είχα πέρυσι και περιμένω περισσότερα από τον εαυτό μου. Μπορεί το γκολ που πέτυχα να βραβεύτηκε ως το καλύτερο της χρονιάς, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία, ενώ ανήκει και στο παρελθόν".

Μένει στον Ηρακλή ο Παπαζαχαρίας

Στο μεταξύ, στον Ηρακλή θα παραμείνει ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Μπορεί να επικράτησε η εντύπωση περί μεταγραφής του 24χρονου κεντρικού αμυντικού στην Μπρίστολ Σίτι, τελικώς όμως οι Αγγλοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Πηγή: sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: