Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Μήνυμα τρόμου



Νέο και μάλιστα φονικό χαστούκι στην Αντιτρομοκρατική, που είδε άνδρα της να εκτελείται από αγνώστους ενώ φρουρούσε βασική μάρτυρα στην υπόθεση του ΕΛΑ

Φονικό χτύπημα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που έχασε άνδρα της εν υπηρεσία, καθώς εκτελέστηκε από αγνώστους χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανεπίσημη πληροφόρηση ο άτυχος αστυνομικός φρουρούσε την πρώην σύζυγο ενός εκ των κατηγορούμενων στην υπόθεση του ΕΛΑ. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι βασική στην υπόθεση που έχει εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό και τώρα βρίσκεται στο εφετείο.

Το θύμα, 41 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός ανηλίκου παιδιού, είχε αναλάβει υπηρεσία στις 06.00 και βρισκόταν μέσα σε ένα Renault Clio στον πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Πορφύρα και Δημητρακοπούλου στα Ανω Πατήσια.

Στις 06.15 ως 06.30, δύο ή τρεις τουλάχιστον ένοπλοι πλησίασαν το όχημα (πεζοί ή κατά άλλες πληροφορίες με δίκυκλο) και πριν ο αστυνομικός προλάβει να αντιδράσει τον γάζωσαν με σφαίρες, ακοτώνοντάς τον ακαριαία, καθώς δέχτηκε τουλάχιστον πολλούς πυροβολισμούς σχεδόν εξ επαφής από δύο ή τρία όπλα των εννέα χιλιοστών.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν 22 κάλυκες, ενώ το θύμα δεν πρόλαβε ούτε να βγάλει το όπλο από τη ζώνη του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για τη συγκεκριμένη επίθεση.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο σημείο πραγματοποιεί έρευνα κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, ενώ αυτοψία έκανε και ο ιατροδικαστής κ. Φ.Κουτσάφτης, που διαπίστωσε ότι τα πολλαπλά τραύματα ήταν όλα σχεδόν στην αριστερή πλευρά του σώματος του θύματος, που καθόταν στη θέση του οδηγού.

Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης έφτασε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Β. Τσιατούρας, ενώ αναμένεται και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρ. Μαρκογιαννάκης.

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: