Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Καινούργιος φωτεινός πίνακας στο Κλειστό Νέων Μουδανιών


Αγαπητοί φίλοι,
με μεγάλη μας χαρά είδαμε σήμερα, Παρασκευή 20.02, να τοποθετείται ο νέος φωτεινός πίνακας στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέων Μουδανιών, σε αντικατάσταση του παλιού που δεν λειτουργούσε.

Η αντικατάσταση του πίνακα ήταν απαραίτητη από την περσινή αγωνιστική περίοδο και υπήρξε το κυριότερο αίτημα μας, τόσο στην προηγούμενη όσο και στην παρούσα Δημοτική Αρχή, αφού χωρίς φωτεινό πίνακα είναι αδύνατον να γίνει αγώνας μπάσκετ.

Οι πιέσεις μας και οι συζητήσεις που κάναμε με τους αρμόδιους φορείς, φέρανε τελικά αποτέλεσμα και από σήμερα ο καινούργιος πίνακας κοσμεί το Κλειστό Νέων Μουδανιών. Ένα μεγάλο βήμα σίγουρα, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα μικρά που περιμένουν να γίνουν.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Οργ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας κ. Μανώλη Μπέη και τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Καρρά, για την ανταπόκριση στο αίτημα μας και την εκπλήρωση της δέσμευσης τους για προμήθεια νέου πίνακα.

Με αυτή την ευκαιρία, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας στο γεγονός ότι η παρούσα Διοίκηση του Οργανισμού Π&Α συνομιλεί με τους Συλλόγους και αφουγκράζεται τα προβλήματα τους, αναζητώντας λύσεις.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα μπάσκετ του Πευκοχωρίου που μας παραχωρούσε τον δικό της φορητό φωτεινό πίνακα για τους ως τώρα αγώνες μας.

Τέλος θα θέλαμε να καλέσουμε όλους εσάς, να έρθετε να εγκαινιάσουμε τον πίνακα όλοι μαζί, αύριο Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, στο αγώνα με τον ΑΟΝ ΤΡΙΓΛΙΑΣ, στις 7 το απόγευμα.

Τμήμα Μπάσκετ ΠΟΜ
(ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/pom.basketball)

Τογανίδης Τρύφωνας – πρόεδρος
Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος – υπεύθ. Ακαδημιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: