Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Aθάνατος! Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Ντέμη Ρούσσο

ΣΤΟ Α' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου βρέθηκαν το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, για το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή Ντέμη Ρούσσο.

Λίγο πριν από τις το 12 έφτασαν στο νεκροταφείο, συντετριμμένοι από τον αδόκητο θάνατό του, η σύζυγός του Μαρί, η κόρη του Εμιλι, ο γιος του Κύριλλος, τα εγγόνια του, καθώς και ο αδερφός του, Κώστας Ρούσσος. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι και οι απλοί θαυμαστές του, ακόμα και από το εξωτερικό, που θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον σπουδαίο ερμηνευτή.

Η σύζυγος του Ντέμη Ρούσσου, Μαρί

Συγκινημένος ο αδερφός του, Κώστας Ρούσσος

H κόρη του, Έμιλι

Συντετριμμένος ο γιος του, Κύριλλος Ρούσσος

Στο Α' Νεκροταφείο βρέθηκαν, επίσης, ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νίκος Αλιάγας, ο Πασχάλης με τη σύζυγο του Αλίκη Αρβανιτίδη, η Μαρίζα Κωχ, ο Πασχάλης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Ηλίας Ψηνάκης. Στεφάνια έστειλαν η Νάνα Μούσχουρη, ο στενός φίλος του Βαγγέλης Παπαθανασίου, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και άλλοι.Η Μαρίζα Κωχ με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι


Ο Πασχάλης με τη σύζυγό του Αλίκη Αρβανιτίδη

Ο Λάκης Παπαδόπουλος

Ο Ηλίας Ψηνάκης

Ο Νίκος Αλιάγας

To στεφάνι της στενής φίλης του, Νάνας Μούσχουρη, θύμισε τη μεγάλη επιτυχία του «Goodbye my love, goodbye»

Υπενθυμίζεται ότι ο σπουδαίος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής, σε ηλικία 68 ετών, έπειτα από μακρόχρονη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Υγεία».

«Ο θρύλος της διεθνούς μουσικής δεν είναι πια μαζί μας. Ο Ντέμης Ρούσσος πέθανε σε ηλικία 68 χρονών. Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι η τελετή για τον αποχαιρετισμό του αγαπημένου μας καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη και τα μηνύματα συμπαράστασης αυτές τις δύσκολες ώρες», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας του Ντέμη Ρούσσου για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Ο Νίκος Αλιάγας πέφτει στην αγκαλιά της Εμιλι Ρούσσου


Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: