Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Περιοδεία του υποψηφίου Ευρωβουλευτή, Γρηγόρη Τάσιου, στην Κρήτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ:

Ο τουρισμός δικαιούται ρόλο και λόγο στις αποφάσεις

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία κ. Γρηγόρης Τάσιος πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη από τις 5 – 7 Μαΐου, επισκεπτόμενος διαδοχικά τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο κ. Τάσιος είχε την ευκαιρία να έχει συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους τοπικών αρχών και παραγωγικών φορέων. Ξεχωριστή ήταν η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι εκπρόσωποι ενώσεων και  φορέων του τουρισμού καθώς ο κ. Τάσιος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του κλάδου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.



«Ο τουρισμός έδειξε τη δύναμή του και την αξία του. Είναι το πραγματικά μεγάλο success story της Ελλάδας. Αποδεικνύουμε ότι αποτελούμε τον βασικό μοχλό ανάπτυξης της χώρας μας, παραμένοντας ισχυρός τροφοδότης του ΑΕΠ, επιτυγχάνοντας και ξεπερνώντας τους στόχους μας. Ο τουρισμός δικαιούται λοιπόν να έχει λόγο και ρόλο εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις» τόνισε ο κ. Τάσιος.


Αναφερόμενος στο διακύβευμα των ευρωεκλογών ο κ. Τάσιος σημείωσε:

«Η ώρα της κάλπης των ευρωεκλογών είναι ώρα της ευθύνης και της εμπιστοσύνης. Το ερώτημα είναι πολύ καθαρό. Θα συνεχίσουμε την πορεία προς τα εμπρός με ψηλά το κεφάλι ή θα μπούμε σε περιπέτειες με άγνωστη έκβαση;  Όσο καθαρό είναι το ερώτημα άλλο  τόσο καθαρή πρέπει να  βγει και η απάντηση  μέσα από την κάλπη των ευρωεκλογών. Διότι αυτή η αναμέτρηση για την εκπροσώπηση της πατρίδας μας στο Ευρωκοινοβούλιο,  δεν μοιάζει με καμιά από τις προηγούμενες. Δεν μοιράζονται καρέκλες.


Το διακύβευμα είναι εθνικό και αφορά στη σταθερότητα, στην ομαλότητα, στη συνέχεια της προσπάθειας για μια Ελλάδα που θα στέκεται όρθια και περήφανη. Για μια Ελλάδα με σχέση ισότιμη εταίρου στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Αυτές τις κατακτήσεις όχι μόνο πρέπει να τις υπερασπιστούμε αλλά να παλέψουμε για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Είναι ώρα να απογειώσουμε την Ελλάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: