Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του Ιωάννη Γιώργου, σχετικά με το έργο διαπλάτυνσης της ΕΟ Θέρμη - Γαλάτιστα και την Περιαστική Οδό Πολυγύρου

Πολύγυρος 9 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
σχετικά με το έργο διαπλάτυνσης της ΕΟ Θέρμη - Γαλάτιστα και
την Περιαστική Οδό Πολυγύρου

Το έργο διαπλάτυνσης της ΕΟ Θέρμη-Γαλάτιστα, είχε ενταχθεί στο ΕΠ Προσπελασιμότητα του ΕΣΠΑ 2007-2013. Το Δεκέμβριο του 2013 κατόπιν αίτησης των Υπουργείων Ανάπτυξης και Υποδομών, η αρμοδιότητα του έργου μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία  και σε συνεργασία με την Εγνατία ΑΕ, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί το έργο το ταχύτερο δυνατόν και να δοθεί σε χρήση για την ασφάλεια των οδηγών.

Να θυμίσουμε επιπλέον πως η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής είναι συνέχεια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, στελέχη της οποίας υπήρξαν και ο σημερινός αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και οι 2 εκ των 3 περιφερειακών συμβούλων και κανείς έως τώρα δεν αμφισβήτησε την συμβολή τους στο σημαντικό έργο και των δύο διοικήσεων.

Κάποιοι διαπιστώνοντας πως όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών, τόσο μεγαλώνει η ανασφάλειά τους, ψάχνουν ''ειδήσεις'' για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους.

Χθες ο κ. Τζιτζικώστας και η "Αλληλεγγύη" παρουσίασαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας και της Χαλκιδικής, σε μια από τις πολυπληθέστερες εκδηλώσεις που έχουν γίνει στο νομό μας, περιμένουμε και από τους υπόλοιπους να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους. Συγκεκριμένα όχι γενικά κι αόριστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: