Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΡΑ

 Στο πλαίσιο των ομιλιών του ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς υποψήφιος του συνδυασμού «νέα προποντίδα Σύγχρονος Δήμος» επισκέφθηκε χθες Τρίτη 13/5 τις Τοπικές Κοινότητες των Ελαιοχωρίων, Πετραλώνων και Κρήνης.

  Στη θερμή υποδοχή των κατοίκων απάντησε, ότι από τα όμορφα και φιλόξενα χωριά του θα ξεκινήσει το μήνυμα νίκης για να φτάσει σε κάθε γωνιά του δήμου.

  Τόνισε ότι το έργο που σχεδιάζεται για την επόμενη πενταετία θα στοχεύει στη στήριξη της τοπικής οικονομίας, στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής, στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή, στην αειφόρο ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος, πάντα όμως με προτεραιότητα τον πολίτη.

  Αυτά θα επιτευχθούν με την προσωπική δουλειά, δουλειά του ίδιου αλλά και των ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του, ανθρώπων καταξιωμένων στις τοπικές κοινωνίες και στους χώρους δουλειάς τους, με ιδιαίτερες ευαισθησίες για όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις για το περιβάλλον την παιδεία, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: