Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Καρατζαφέρης: Σαμαράς και Βενιζέλος κρύβουν την αλήθεια

 Την άποψη οτι ο πρωθυπουργός και ο κ. Βενιζέλος κρύβουν την αλήθεια απο τον ελληνικό λαό εξέφρασε ο πρόεδος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη τύπου στη Λάρισα.

Τόνισε ότι ο ελληνικός λαός θα πρέπει να ψηφίσει διαφορετικά και να μην ακούει όσα του λένε. "Μας είπαν", επεσήμανε, "για την αποκατάσταση της διεθνούς εμπιστοσύνης έναντι της χώρας μας, αλλά δεν μας μίλησαν για την ανεργία και την υποαπασχόληση που μαστίζει πάνω από 2,5 εκ έλληνες". Σχολίασε ότι τρόμαξε περπατώντας στην Λάρισα και βλέποντας τόσα κλειστά καταστήματα και πρόσθεσε ότι η πόλη θα μπορούσε να φέρει και το όνομα «ενοικιάζεται».

Ο κ. Καρατζαφέρης αφού αναφέρθηκε στην θητεία του στην Ευρωβουλή και τις πρωτοβουλίες που εκεί ανέπτυξε επεσήμανε:
«εμείς ζητάμε την ψήφο των πολιτών για τις Ευρωεκλογές, καθώς γνωρίζετε τι έχουμε προσφέρει εκεί. Ανήκουμε στους ευρωσκεπτικιστές και θέλουμε ένα κράτος των Εθνών. »

Αναφορικά δε με τις δημοτικές εκλογές ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι επιλογή του κόμματος ήταν στελέχη του να ενταχθούν σε διαφορετικούς συνδυασμούς πλην της άκρας δεξιάς και αριστεράς και συμπλήρωσε ότι στόχος είναι να θητεύσουν όσο περισσότερα στελέχη του σε Δημοτικά Συμβούλια της χώρας. Χαρακτήρισε «πρωτοποριακή» αυτή την επιλογή και εκτίμησε ότι στο μέλλον θα την ακολουθήσουν και άλλοι.

Πηγή: NewsBomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: