Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Δημήτρης Τσούφης - "Νέα Γενιά - Νέα Πορεία" - Πρόγραμμα Δευτέρας 12/5

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των ομιλιών και επισκέψεών του, χθες Δευτέρα 12 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης, επισκέφθηκε τους εργαζομένους του Δήμου στο αμαξοστάσιο Ν. Τρίγλιας, καθώς και τους εργαζομένους στο Δημαρχείο Ν. Τρίγλιας, συζητώντας μαζί τους τα ζητήματα που τους απασχολούν και τις προοπτικές επίλυσης που υπάρχουν.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Ν. Τρίγλιας, όπου τον υποδέχθηκαν θερμά πολίτες και παραγωγοί. Ακολούθως βρέθηκε στις περιοχές «Δελφίνια», «Βεριά», «Ροδόκηπος» και Σωζόπολη.



Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του με την κεντρική του ομιλία στα Σήμαντρα, την οποία τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου. Ο κ. Τσούφης ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού, ενώ δεσμεύτηκε για διαφάνεια και πλήρη έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου, προκειμένου να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη όλοι όσοι έχουν υποπέσει σε αδικήματα σε βάρος των πολιτών. Ανέπτυξε, επίσης, τις προτάσεις της παράταξης για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, για την περιβαλλοντική προστασία, καθώς και για την κατάργηση των παράνομων παγίων ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης.

Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τη Νέα Προποντίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: