Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

Χρυσή Αυγή: «Το κτίριο του Κοινοβουλίου στο έλεος του Θεού»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη  εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή καταγγέλοντας πως το κτίριο του Κοινοβουλίου έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού.

«Η καλοκαιρινή ραστώνη συνδυασμένη με την πάγια νοοτροπία του βραδυκίνητου και ανίκανου ελληνικού δημοσίου (το οποίο έφεραν σε αυτήν την κατάσταση οι πολιτικάντηδες) έχει μετατρέψει τον "ναό της Δημοκρατίας" σε μια έρημη και εγκαταλελειμμένη πολιτεία. Τρεις μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο και οι μόνοι που κυκλοφορούν στους διαδρόμους της Βουλής είναι οι λιγοστοί φύλακες και οι συνεργάτες της Χρυσής Αυγής, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε αντίθεση με όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" δεν κάνει διακοπές και συνεχίζει ακατάπαυστα τον πολιτικό Αγώνα» αναφέρει η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωσή της.

Μάλιστα όπως προσθέτει, συνεργάτες του κόμματος «ανακάλυψαν σήμερα πως το κτίριο του Κοινοβουλίου έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού, καθώς τα σημάδια εγκατάλειψης και αδιαφορίας των ιθυνόντων είναι εμφανής. Νεκρές κατσαρίδες υπάρχουν παντού στους διαδρόμους, ενώ έχουν χαλάσει και τα υδραυλικά σε δύο τουαλέτες. Στην μία μάλιστα, που βρίσκεται δίπλα από την αίθουσα της Γερουσίας, εκεί που πραγματοποιούνται οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων, τα νερά έχουν ξεχειλίσει, έχουν πλημμυρίσει την τουαλέτα και χύνονται μέσα στην αίθουσα».

«Αυτό σημαίνει πως κανείς δεν έχει ελέγξει τις αίθουσες για αρκετές μέρες, καθώς παραμένουν ερμητικά κλειστές ή απλά όλοι αδιαφορούν και στέλνουν τον λογαριασμό των ζημιών και της σπατάλης στον Ελληνικό Λαό, καθώς είναι γνωστό πως ο προϋπολογισμός της Βουλής έχει πέσει έξω από λειτουργικές δαπάνες. Συγχαρητήρια κ. Μεϊμαράκη! Όλα στη Βουλή λειτουργούν... ρολόι, όπως το ίδιο συμβαίνει άλλωστε και στην ξεχαρβαλωμένη χώρα του "success story" του κ. Σαμαρά» καταλήγει η Χρυσή Αυγή.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: