Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Η επιστροφή Σαμαρά στο Μαξίμου

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Δύο εβδομάδες πέρασαν από την ημέρα που ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του μάτι και σήμερα επιστρέφει στο Μέγαρο Μαξίμου. Χθες το βράδυ ο θεράπων ιατρός του, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά, προκειμένου να ελέγξει την μετεγχειρητική πορεία της υγείας του. Όλα εξελίσσονται ομαλά και ο Αντώνης Σαμαράς σταδιακά θα επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά του.

Στις 10:00 ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο προεδρικό Μέγαρο για να παραστεί στην ορκωμοσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, του υφυπουργού Επικρατείας – κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου αλλά και του υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για θέματα απόδημου ελληνισμού, Κώστα Τσιάρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς την Παρασκευή το απόγευμα θα ορκιστεί μαζί με άλλους βουλευτές που δεν ήταν παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας της βουλής και αμέσως μετά θα ανοίξει με την ομιλία του την τριήμερη διαδικασία για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το βράδυ με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Από τις εντολές που του έχει δώσει ο θεράπων ιατρός του, θα εξαρτηθεί ο χρόνος που θα είναι παρών στη διαδικασία το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: