Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ξεκινά αύριο το κεντρικό πρόγραμμα του 4ου Φεστιβάλ Πολυγύρου

Ξεκινά αύριο, Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012, το κεντρικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του 4ου Φεστιβάλ Πολυγύρου, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, με την θεατρική παράσταση «Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή;» σε κείμενα των Α. Παναγιωτοπούλου, Α. Καλλίτση και Μ. Θεοχάρη.

Θεατρική παράσταση με τους Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Γιώργο Γαλίτη. Δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν, σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με γέλια, γέλια, γέλια, μπρίο και τρελό κέφι!!! Συμμετέχουν η Άννα Μονογιού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας, η Κατερίνα Δημάδη.

Αυτή τους την προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενα τους η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Αλέξης Καλλίτσης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Διονύσης Τσακνής, που καλύπτει μουσικά την κίνηση, η Αναστασία Αρσένη, που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους, που θα διαδραματίζεται ο τζερτζελές. Συμβάλουν επίσης στο όλο εγχείρημα ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου, που περιφρούρησαν σκηνοθετικά το όλο θέμα και οι Αφοί Τάγαρη, που θα πληρώσουν τη νύφη.

Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 15 € (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μαθητικό, τρίτη ηλικία) και 12 € (άνεργοι, παιδικό).

Δεν υπάρχουν σχόλια: