Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τ. Κουίκ: Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, οδηγούν στις αυτοκτονίες

Σκληρή γλώσσα από τον εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Με μια πολύ σκληρή του δήλωση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ, αναφερει ότι η «συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη» και οι μνημονιακές της πολιτικές είναι υπεύθυνες για τις αυτοκτονίες του τελευταίου διαστήματος.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Πρέπει ή όχι να μένω με την απορία, αν προσωπικά οι αρχηγοί, αλλά και οι Υπουργοί και οι βουλευτές της συγκυβέρνησης Σαμαρα - Βενιζέλου - Κουβέλη, συναισθάνονται σε πόσες αυτοκτονίες έχουν οδηγήσει συμπολίτες μας, εξ αιτίας της μνημονιακής πολιτικής τους, σε αγαστή συνεργασία με τη Τρόικα των τοκογλύφων, που σκοτώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες;

Η Βουλή ορκίστηκε. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους περιμένουμε και να απολογηθούν για την εκατόμβη της απώλειας ανθρώπινων ψυχών και να ακούσουμε τί θα πράξουν νομοθετικά (αν τους το επιτρέψει ο κάθε μισητός Τόμσεν) για να μη περάσουν άλλα δράματα οι ελληνικές οικογένειες».


Πηγή: Το Βήμα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που την υπεράσπιση των φτωχών ανέλαβε ο Κουίκ του Ψυχικού ο οποίος σκέφτεται να τους χαρίσει την αργομισθία που ελάμβανε. Ο δε αρχηγός Πάνος (γνωστός άπορος και αυτός που έχει βιώσει τη φτώχια στο πετσί του απο μικρός) θα τους χαρίσει τα κέρδη του απο το χρηματιστήριο της εποχής Σημίτη (αλήθεια τί δουλειά έχει κάνει αυτό το παλληκάρι απο τη μέρα που γεννήθηκε γιατί κάτι τέτοιες απορίες έχουν οι ΑΕ για τους άλλους).