Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Όταν εγώ ήμουν ΠΑΣΟΚ, κάποιοι ήταν ΚΟΔΗΣΟ»

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Νέες βολές κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα κατά του προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Βενιζέλου, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες επιδίδεται σε διόλου κολακευτικά σχόλια για τους συντρόφους του.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Alpha έθεσε θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα με... αεικίνητο τιτίβισμα συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον του κ. Βενιζέλου.

Με αφορμή το ερώτημα «εάν ο κ. Πάγκαλος θα εγγραφεί στην τοπική οργάνωση της περιοχής του», το οποίο, σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, διατυπώνουν κύκλοι κοντά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως σχολιάζει: «Κοίτα ποιοί μιλάνε. Τον Αύγουστο του '74 πυρήνας πρωτοβουλίας δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ στην Ελευσίνα. Ο Πάγκαλος, άσχετοι, ήταν ένας από αυτούς».

Αναφερόμενος προφανώς στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος είναι γνωστό ότι προέρχεται από τον κεντρώο χώρο, ο κ. Πάγκαλος αναρωτήθηκε στο twitter του: «Εσείς άραγε πού ήσαστε; Μερικοί δεν είχατε γεννηθεί, άλλοι κυκλοφορούσατε στην Ένωση Κέντρου και μερικοί κατά ΚΟΔΗΣΟ μεριά», αφήνοντας έτσι αιχμές για την κεντρογενή προέλευση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος συσστρατεύθηκε με το ΠΑΣΟΚ το 1989.

«Για να μην αναφερθούμε στις βαρύτερες περιπτώσεις που ανακάλυψαν το ΠΑΣΟΚ μετά το '81» προσθέτει, σχολιάζοντας ότι «οι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ με μικρή ή μεγάλη διάμετρο λένε οτι το μέλος πρέπει να... υπηρετεί τις αποφάσεις της ηγεσίας» αφήνοντας καρφιά για τον Νίκο Ανδρουλάκη και την Εύη Χριστοφιλοπούλου που κατέκριναν όσους θέτουν θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Πάγκαλος σημειώνει επίσης ότι «υπηρέτης είναι αξιοπρεπές επάγγελμα. Προτιμότερο από το να είσαι ανεπάγγελτος και αργόμισθος υπάλληλος ενός χρεοκοπημένου κόμματος».

Τί και αν δεν είναι πια βουλευτής ο Θεόδωρος Πάγκαλος, προκαλεί ακόμη τριγμούς στο υπό ανασύσταση ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: