Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Επίθεση Μιχαλολιάκου σε Πρετεντέρη, Στάη, Τρέμη και Αυτιά

Βολές κατά των πολιτικών κομμάτων αλλά και δημοσιογράφων εξαπολύει η Χρυσή Αυγή, σε χθεσινή της ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας πως το δίλημμα των εκλογών είναι «ή με αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τη δυστυχία μας ή με τη Χρυσή Αυγή».

Αναφερόμενη στο περιστατικό που σημειώθηκε πρόσφατα στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, επισημαίνει: «Παλαιότερα, υπήρχε μια διαφήμιση απορρυπαντικού, το μότο της οποίας ήταν: 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν.... Αυτές τις μέρες, μετά το γνωστό στημένο επεισόδιο στο κανάλι του Κυριακού, βγαίνουν όχι μόνο 29 αλλά πολλοί περισσότεροι κατασκευαστές της δυστυχίας του ελληνικού λαού, που συνιστούν στον ίδιο λαό που εξαθλίωσαν, να διορθώσει την ψήφο του και να μην ξαναψηφίσει Χρυσή Αυγή».

Η Χρυσή Αυγή επιτίθεται κατά Σαμαρά, Τσίπρα, Παπαρήγα, Βενιζέλου, Κουβέλη, Οικολόγων και Καρατζαφέρη, τους οποίους κατηγορεί ότι «ξέχασαν τις διαφορές τους και έπεσαν σαν τα όρνεα να κατασπαράξουν την Χρυσή Αυγή». «Ή μήπως δεν έχουν πραγματικές διαφορές και υπηρετούν το ίδιο σύστημα;», διερωτάται.

«Όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι, στο ίδιο χορωδιακό τέμπο: και ο Πρετεντέρης και ο Ευαγγελάτος, και η Στάη, και η Τρέμη, και ο Αυτιάς, και ο Παπαδάκης, και ο Οικονομέας, και ο Καμπουράκης, και ο Χασαπόπουλος, και ο Αναγνωστάκης, και ο Σρόϋτερ, και ο Παπαχελάς, και ο Βερύκιος, και όλοι εκείνοι που συνιστούν υποταγή και ψυχραιμία στην ολοκληρωτική καταστροφή μας.

Για να μην το κουράζουμε το θέμα, το δίλημμα των επομένων εκλογών είναι ξεκάθαρα το εξής: Μ’ όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τη δυστυχία μας ή με τη Χρυσή Αυγή; Η απάντηση δική σας!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: