Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Γιάννης Μαυρής, Διευθυντής Public Issue, στον ΣΚΑΪ: “Μεγάλο ποσοστό του 2,5% που χάνει το ΛΑ.Ο.Σ πηγαίνει στην Χρυσή Αυγή”

Μαυρής, ιδρυτής Public Issue: «Μεγάλο ποσοστό από το 2,5% που χάνει ο ΛΑ.Ο.Σ., πάει στην Χρυσή Αυγή»

Σε ανάλυση που έγινε στα πλατώ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, σχετικά με την μηνιαία δημοσκόπηση, που διενεργεί η Public Issue για τον σταθμό και την εφημερίδα «Καθημερινή», ο ιδρυτής της εν λόγων εταιρίας, Γιάννης Μαυρής, είπε ότι μεγάλο ποσοστό από αυτούς που φεύγουν από το ΛΑ.Ο.Σ πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή.

Η αναφορά αυτή έγινε με βάση το «ξεφούσκωμα» του τηλεκόμματος, το οποίο προσγειώθηκε απότομα από το 8,5%, που του έδινε η συγκεκριμένη εταιρία τον προηγούμενο μήνα, στο 6%.


Γίνεται οπότε σαφές ότι επιπροσθέτως της προηγούμενης εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής, όπως την έχει δώσει η ίδια εταιρία, έρχεται ένα μεγάλο ποσοστό από αυτό το 2,5% που η εταιρία εμφανίζει ότι χάνει το ΛΑ.Ο.Σ.

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο ένα ποσοστό τόσο μεγάλο δεν εμφανίζεται στην δημοσκόπηση, ερώτημα φυσικά ρητορικό, αφού σκοπός τους είναι η επίκληση του επιχειρήματος της «χαμένης ψήφου» μπας και καταφέρουν να περισώσουν τίποτα και από το τηλεκόμμα και από το πολιτικό τους σύστημα εν γένει.

Η πτώση αυτή του τηλεκόμματος είναι φυσική και εμφανίζεται, πλέον, στις δημοσκοπήσεις, επειδή πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε τεχνικά. Οι αγνοί Έλληνες πατριώτες και Εθνικιστές που ήταν τόσο καιρό παγιδευμένοι μέσα σε αυτό το ανάχωμα, όπως είχε πει ο ίδιος ο Καρατζαφέρης παλιότερα, έχουν αρχίσει και αντιλαμβάνονται την αλήθεια και πλέον φεύγουν αηδιασμένοι από το κόμμα της συγκυβέρνησης προσχωρώντας μαζικά στο πραγματικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: