Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Βράβευση αριστούχων μαθητών


Oμάδα αριστούχων μαθητών από σχολεία των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Σερρών, βραβεύθηκαν στη Θεσσαλονίκη από την Τράπεζα Eurobank EFG, σε ειδική εκδήλωση.
Οι Χαλκιδικιώτες μαθητές είναι:
1. Κυρομίτη Ελένη
(Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Ορμυλίας)
2. Κωτάκη Μαρία (Γενικό Λύκειο Αρναίας)
3. Μανώλα Αικατερίνη (Γενικό Λύκειο Κασσάνδρας)
4. Μαστραλέξη Παναγιώτα (Γενικό Λύκειο Νέας Τρίγλιας)
5. Μπούλμπου Αρίστη (Γενικό Λύκειο Μουδανιών)
6. Ραμαδάνη Ιωάννα (Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Σημάντρων)
7. Τοτικίδου Ευθυμία (Γενικό Λύκειο Πολυγύρου)

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος "Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία", που καθιερώθηκε το 2003, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του Ομίλου της Eurobank, η οποία έχει επιλέξει να υποστηρίζει ενεργά τους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος.

Μέσω του Προγράμματος αυτού, που έχει σκοπό την επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για κατάκτηση της γνώσης και την αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον, έχουν βραβευθεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 10.000 αριστούχοι, από όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.

Εκτός από την επιβράβευση του κάθε αριστούχου με το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, απονεμήθηκαν και τιμητικές πλακέτες στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής του κάθε Νομού με τον ανώτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που για τη Χαλκιδική είναι το Γενικό Λύκειο Πολυγύρου με τη μαθήτριά του Ευθυμία Τοτικίδου.

Πηγή: HalkidikiNews

Δεν υπάρχουν σχόλια: