Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Η συγκέντρωση του υπ. Δημάρχου Πολυγύρου, Κώστα Μπογδάνου, στην Θεσσαλονίκη


Πολύγυρος, 2 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια δυναμική συγκέντρωση ετεροδημοτών μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου Κώστας Μπογδάνος, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ιωάννη Κουτσούκου, του βουλευτή Χαλκιδικής Ιωάννη Δριβελέγκα, και  εκπροσώπου του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μπόλαρη.

Ο Κώστας Μπογδάνος άνοιξε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νιώθω την ανάγκη, λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες αυτές εκλογές, να απευθυνθώ σε καθέναν από εσάς ξεχωριστά. Θέλω να σας καλέσω να οραματισθούμε μαζί τη νέα πραγματικότητα που δημιουργείται στον νέο μεγάλο δήμο, με αρμοδιότητες, πόρους, δυνατότητες ισόρροπης ανάπτυξης.

Να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε μαζί όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας […] να γίνει ο νέος δήμος μας «τόπος να ζεις», για μας, για σας που θα μπορείτε να ξαναγυρίσετε στα χωριά σας, για τα παιδιά μας». 


«Στόχος μας», είπε ο Κώστας Μπογδάνος, «είναι να προτάξουμε, με την εμπειρία που διαθέτουμε στην Αυτοδιοίκηση, μια σοβαρή, αξιόπιστη, εφικτή πρόταση για το νέο Δήμο, […] προς τρεις κατευθύνσεις: Αναπτυξιακή-Επενδυτική, Αναπτυξιακή-Τουριστική, Αναπτυξιακή-Αγροκτηνοτροφική».
 
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, ο υποψήφιος Δήμαρχος πρόσθεσε ότι η επιδίωξη του είναι να αναδείξει και να προβάλλει με ένα πλέγμα συντονισμένων και συνεργούμενων παρεμβάσεων, όλα αυτά τα συγκριτικά στοιχεία, αξιοποιώντας τα νέα εργαλεία του «Καλλικράτη» και απορροφώντας πόρους από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα». 

Στη συνέχεια ο Κώστας Μπογδάνος αναφέρθηκε σε έργα οδοποιίας, ύδρευσης – αποχέτευσης, διαχείρισης στερεών αποβλήτων, περιβαλλοντικά, πολεοδομικά, έργα για τον τουρισμό, την γεωργία, την κοινωνική μέριμνα, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, που προγραμματίζει με το νέο έτος.

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε τους ετεροδημότες για την παρουσία τους και τους κάλεσε να αψηφήσουν το χθες και να προχωρήσουν μπροστά λέγοντας χαρακτηριστικά: «30 χρόνια τώρα στα κοινά του Νομού, στην ίδρυση και διοίκηση του Νοσοκομείου, στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση σαν Πρόεδρος του Ν.Σ., στο Δήμο Πολυγύρου για δύο τετραετίες, στην ΤΕΔΚ, στην ΚΕΔΚΕ, έχω παράγει έργο, έχω δώσει μάχες για τα συμφέροντα του τόπου και των συνδημοτών μου.

Έχω τις γνώσεις, την εμπειρία, την αγωνιστική διάθεση προσφοράς, και πάνω απ’ όλα την δική σας συμπαράσταση και τους άξιους συνεργάτες μου από την Αυτοδιοίκηση, τον επιστημονικό χώρο, τον χώρο του πολιτισμού, αγρότες, επαγγελματίες καταξιωμένους, άνδρες και γυναίκες, νέους, που μοναδικό μας όνειρο και στόχος είναι η ανιδιοτελής προσφορά. Εμπιστευτείτε τους, εμπιστευτείτε μας. Είμαστε όλοι δικοί σας άνθρωποι».

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: