Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Λάρισα: Παραιτήθηκε από τον ΛΑ.Ο.Σ. η Ελένη Αξιόγλου


Θέλει λέει ενωμένη κεντροδεξιά...

Aπό την "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" της Λάρισας:

(http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B98178A8A-88C1-4ADB-A007-5974B832633A%7D_25-11-09%20filo.pdf )

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ…

Παραιτήθηκε από τον ΛΑΟΣ η Ελένη Αξιόγλου

Παραιτήθηκε χθες από μέλος του ΛΑΟΣ η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής του κόμματος στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές κ. Ελένη Αξιόγλου.

Η πρώην υποψήφια του ΛΑΟΣ στο ν. Λάρισας, που πήρε σχεδόν 2000 ψήφους στις 4 Οκτωβρίου, γνωστοποίησε την απόφασή της γραπτώς στον πρόεδρο του κόμματος κ. Γιώργο Καρατζαφέρη και στον γραμματέα της κεντρικής επιτροπής κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σημειώνει επίσης ότι:

«Η κίνησή μου δεν έχει να κάνει με τυχόν δυσαρέσκεια, αλλά με την εκτίμηση και αξιολόγηση των ιδεολογικών εξελίξεων στην κεντροδεξιά και τη σοσιαλδημοκρατία σήμερα».

Ερωτηθείσα από την «Ε» για τους ειδικότερους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια και τις μελλοντικές της κινήσεις, απέφυγε να πει για το αν θα συμπαραταχθεί τις επόμενες μέρες με κάποιον εκ των υποψηφίων προέδρων της Νέας Δημοκρατίας και σημείωσε ότι:

«Εμένα με εκφράζει η ευρωπαϊκή κεντροδεξιά.

Το ερώτημα είναι ποιος εκ των τεσσάρων αρχηγών ή υποψηφίων αρχηγών μπορεί να εκφράσει αυτή την πολιτική, Γ.Καρατζαφέρης, Α. Σαμαράς, Ντόρα Μπακογιάννη ή Παν.Ψωμιάδης;

Πρέπει να σπάσουν τα «σύνορα» οι τέσσερις αρχηγοί με προκαθορισμένες αρχές, που να εκφράζουν όλο αυτό το χώρο.

Ποια συμμαχία πολιτικών θα μπορούσε να το πετύχει;».

ΔΕΝ είναι τυχαία η παραίτηση της Ελένης Αξιόγλου από το ΛΑΟΣ, αυτή τη χρονική συγκυρία.

Αρκετοί που ψήφισαν ΛΑΟΣ στις βουλευτικές εκλογές, σκέπτονται να εγγραφούν και να ψηφίσουν στις αρχηγικές εκλογές της Ν. Δημοκρατίας.

Πριν την παραίτηση, η πρώην υποψήφια του Γ. Καρατζαφέρη είχε «εισπράξει» τον προβληματισμό ψηφοφόρων που την επισκέπτονταν στο γραφείο της και για αυτό και η δήλωσή της περί ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

Με ποιον θα πάει; (Χμ...)."

(thessalikiafypnish)...

Α.Κ.

Πηγή: Χαλκίδα και Εύβοια

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ANTE STO KAΛO

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Βορίδης θα προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία? Ετσι ακούγεται και γράφουν πολλα blogs. Απλά φήμες? Ή όπου καπνός και φωτιά?