Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε χείμαρρο στα Γρεβενά - Αλλος ένας αγνοούμενος στην Αριδαία


Σήμερα τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του στον επαρχιακό δρόμο Καρπερού – Κατάκαλης ο 46χρονος ηθοποιός Νίκος Προύφας όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε παρασύρθηκε από τα νερά χειμάρρου στην περιοχή. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Γρεβενών το αυτοκίνητο παρασύρθηκε τη στιγμή που κινούνταν στη διάβαση του ρέματος Σιούτσα.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση το αυτοκίνητο παρασύρθηκε τουλάχιστον 100 μέτρα μακριά από το σημείο ενώ ο άτυχος ηθοποιός εντοπίστηκε νεκρός περίπου σε απόσταση περίπου 400 μέτρων. Προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Δεσκάτης.

Αγνοείται 42χρονος στην Αριδαία

Ενας 42χρονος άνδρας από την Πολυκάρπη Αριδαίας αγνοείται από τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 03.40 σήμερα τα ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο Πιπεριά - Τσάκωνες όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος και στο οποίο επέβαιναν η 35χρονη σύζυγός του και η 15χρονη κόρη του παρασύρθηκε από τα νερά χειμάρρου, ο οποίος υπερχείλισε εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Και οι τρεις επιβάτες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και επιχείρησαν να απομακρυνθούν από το σημείο. Στην περιοχή λίγη ώρα αργότερα έσπευσε οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που ειδοποιήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές και κατάφεραν ν' απεγκλωβίσουν την 35χρονη γυναίκα. Η ανήλικη είχε καταφέρει να απομακρυνθεί έγκαιρα από τα νερά του χειμάρρου ενώ ο 42χρονος παρασύρθηκε και έκτοτε αγνοείται.

Ερευνες από δύτες της ΕΜΑΚ

Από εκείνη τη στιγμή έχει στηθεί μεγάλη κινητοποιήση για τον εντοπισμό του 42χρονου ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει και άνδρες της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή μεταξύ των χωριών Πιπεριά - Ροδωνιά.

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: