Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Επικίνδυνα πολιτικά καραγκιοζιλίκια στην Κατερίνη



Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Παπαδόπουλος μαζί με τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη στην Κουλούρα Σβορώνου Κατερίνης, στις 11/8/2009 επιθεωρούν υπό κατασκευήν αρδευτικό έργο για το Αγρόκτημα Κατερίνης.

Πριν λίγο καιρό στην Κατερίνη σκοτώθηκε εργάτης του Δήμου μέσα σε χαντάκι τριών μέτρων γιατί δεν υπήρχαν μέτρα αντιστήριξης.

Βλέπετε εσείς πουθενά να υπάρχουν μέτρα αντιστήριξης στο χαντάκι αυτό που επιθεωρούν; Καλά τον ντύσανε τον Αλβανό εργάτη με το φωσφορούχο γιλέκο και του φορέσανε και ένα πλαστικό κράνος, τα μέτρα αντιστήριξης κύριοι πολιτικάντηδες που είναι;

Από δηλώσεις πρώτοι...

Αυτός ο απαράδεκτος Δήμαρχος βγήκε να επιθεωρήσει και άλλο χαντάκι χωρίς μέτρα αντιστήριξης; Και μάλιστα παρουσία υφυπουργού; Φιλότιμο δεν υπάρχει;

Αυτός ο Δήμαρχος μετά το τραγικό γεγονός του θανάτου του άτυχου εργάτη, έχει μούτρα να επιθεωρεί άλλο έργο χωρίς μέτρα αντιστήριξης; Δεν ντρέπονται λίγο;

Η επίσκεψη του Υφυπουργού έγινε τις προηγούμενες μέρες, αλλά δεν το είχαμε δημοσιεύσει τότε, γιατί είχαμε σταματήσει τις δημοσιεύσεις για λίγες μέρες.

Οι φωτογραφίες και τα παλαιότερα κείμενα είναι από το φιλικό blog της Πιερίας, Λευτεριά

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά έχει γυρίσει και τα μανίκια λες και θα ξεγεννήσει γουρούνες ο υφυπουργός! και η δημοσιογράφος της ΕΤ3 με την θαλασσί παντόφλα να ταιριάζει με το μπλουζάκι και το άλλο το νούμερο να κρατάει έναν χάρτη για να φανεί το έργο. ποιό έργο? το χαντάκι??? ε είναι για τα πανηγύρια όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ... ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ? ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !