Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Δύσκολα οι Ντάλα Μπόνα, Ηλιάδης


Μάχη προκειμένου να προλάβουν το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή δίνουν οι Εμάνουελ Ντάλα Μπόνα και Στέλιος Ηλιάδης. Οι περισσότερες πιθανότητες ωστόσο είναι να μην καταφέρουν οι δύο παίκτες του Ηρακλή να δώσουν το παρών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν ελπίδες.

Απουσίες με το καλημέρα, αναμένεται να έχει ο Όλεγκ Προτάσοφ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα μάχη με τον χρόνο, έχοντας όμως λίγες πιθανότητες να την κερδίσουν, δίνουν οι Εμάνουελ Ντάλα Μπόνα και Στέλιος Ηλιάδης, καθώς και οι δύο έχουν μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Το αν τελικά καταφέρουν να δώσουν το παρών, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Μπόσνιακ:«Θέλω πάντα να κερδίζω»

Να κερδίζει συνέχεια θέλει ο επιθετικός του Ηρακλή Ιβάν Μπόσνιακ όπως τόνισε και ο ίδιος μετά την αναμέτρηση του «γηραιού» με τον Λεβαδειακό. Αναλυτικά ο Πολωνός ανέφερε: «Θέλω πάντα να κερδίζω γι' αυτό παίζω με τόσο πάθος σε κάθε αγώνα. Όμως αυτό δεν οφείλεται μόνο σε εμένα, αλλά και στην καλή προετοιμασία που έχουμε κάνει. Η νίκη ακόμα και σε φιλικό δεν παύει να είναι νίκη, ειδικά όταν έχουμε τον κόσμο μας μπροστά μας».

Για τους φετινούς στόχους: «Θέλουμε να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας για να φτάσουμε ψηλά τόσο την ομάδα όσο και εμάς τους ίδιους».

Αλλαγή ώρας έναρξης στο φιλικό στα Γιαννιτσά (16/08)

Μετά από σημερινή απόφαση, μετατέθηκε κατά μισή ώρα νωρίτερα η ώρα έναρξης του φιλικού αγώνα, Αναγέννηση Γιαννιτσών - Ηρακλής. Ο αγώνας της Κυριακής 16/08, στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, θα αρχίσει στις 18:00.

Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: