Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Χωρίς Αμπρέου, Χαβίτο ο Αρης με τον Ηρακλή


Με την ενδεκάδα της νίκης στην Κομοτηνή ο Γηραιός στο σημερινό ντέρμπι του «Καυτανζογλείου»

O προπονητής του Ηρακλή κ. Ολεγκ Προτάσοφ δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του για το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό (19.00) τοπικό ντέρμπι με τον Αρη στο «Καυτανζόγλειο», καθώς στο χθεσινό «διπλό» δοκίμασε διαφορετικές ενδεκάδες, τόσο με τον Ιβάν Μπόσνιακ στην κορυφή της επίθεσης όσο και με τον Βικτοράς Γιάκομπ . Πάντως επικρατεί η εντύπωση ότι ο τεχνικός του Ηρακλή δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σύγκριση με αυτή που νίκησε την περασμένη Κυριακή τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Δηλαδή θα χρησιμοποιήσει τους Κοβαλέφσκι τερματοφύλακα, Κατσαμπή, Λέκι στο κέντρο της άμυνας, Γιαννούλη αριστερά και Μάρτος δεξιά, Παπαστεριανό και Ντιέ θα είναι οι δυο ανασταλτικοί μέσοι, ενώ εκτός από τον Ντίκα που θα παίξει σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενδεχομένως ο Μιλάνο να πάρει τη θέση του Τούμα, δεξιά θα παίξει ο Επστάιν και στην κορυφή της επίθεσης ένας από τους Μπόσνιακ, Γιάκπομπ. Ο κ. Προτάσοφ συνέστησε στους ποδοσφαιριστές του υπομονή, ενώ έδωσε ειδικές οδηγίες στους μέσους για να κυκλοφορούν πολλές φορές την μπάλα έξω από την περιοχή του Αρη με σαφή στόχο να εκμαιεύσουν φάουλ ώστε να εκμεταλλευθούν την ικανότητα του σπεσιαλίστα Ντίκα.

Στο γήπεδο θα βρίσκονται μόνο οπαδοί του Γηραιού μετά την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής να μη διαθέσει εισιτήρια στα παιχνίδια της ομάδας με τους συμπολίτες της Αρη και ΠΑΟΚ.

Στον Αρη, ο τραυματισμός των Φρανθίσκο Χαβίτο και Σεμπαστιάν Αμπρέου διαφοροποιεί τα πλάνα του προπονητή κ. Ιομάρ Μαζίνιο για το αποψινό ντέρμπι. Θεωρείται δεδομένο ότι τη θέση του Χαβίτο θα πάρει ο Τόνι Κάλβο , το ηθικό και η αυτοπεποίθηση του οποίου έχουν ανεβεί στα ύψη μετά την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τους Κίτρινους, ενώ το κενό του Αμπρέου θα κληθεί να καλύψει ο Χαβιέρ Κάμπορα. « Το παιχνίδι είναι δύσκολο, πρόκειται για έναν αγώνα που θα είναι διαφορετικός από αυτόν της πρεμιέρας του πρωταθλήματος », τόνισε ο κ. Μαζίνιο ο οποίος δεν προτίθεται να προχωρήσει σε άλλες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Σηφάκης θα καθήσει κάτω από τα δοκάρια, ο Νέτο θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Αράνο την αριστερή, οι Νασούτι, Γκιάρο θα ξεκινήσουν ως κεντρικοί αμυντικοί. Οι Ναφτί και Νάτσο Γκαρσία θα αγωνιστούν ως ανασταλτικοί, στον άξονα και σε ρόλο επιτελικού μέσου θα παίξει ο Γκρασιάν, οι Κόκε και Κάλβο θα καλύψουν τα δύο άκρα και ο Κάμπορα θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: