Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Απίστευτη αθλιότητα στον σταθμό του ΟΣΕ στην Οινόη εναντίον Βορειοελλαδιτών Στρατιωτών


Μια απίστευτη ταλαιπωρία και περιπέτεια περίμενε μετά την ορκωμοσία τους νεοσύλλεκτους του Αυλώνα στον Σταθμό της Οινόης.

Αρνούνταν να επιβιβάσουν τα παιδιά στο τρένο επειδή δεν είχε θέσεις. Δεν πρόβλεψαν να βάλουν ένα βαγόνι επιπλέον και ταλαιπωρούν τα παιδιά μέσα στον ήλιο.

Μετά από πολλά τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας και αγανάκτησης γονέων, με τα χίλια ζόρια επέτρεψαν να μπούνε όρθιοι οι Στρατιώτες για να επιστρέψουν στη Βόρεια Ελλάδα.

Τι να πούμε τώρα, δεν δέχονταν ούτε την εναλλακτική λύση να πάνε με Intercity μέχρι την Λάρισα και από εκεί να ανέβουν στην Θεσσαλονίκη με τον προαστιακό.

Αρνήθηκαν να βάλουν ένα βαγόνι παραπάνω και τα παιδιά θα αναγκαστούν να κάνουν όλο το δρομολόγιο όρθια.

Η αθλιότητα τους και η αναλγησία τους δεν έχει όριο.

1500 άτομα ορκίστηκαν σήμερα στον Αυλώνα, ήθελε πολύ μυαλό για να μπει όχι απλά ένα βαγόνι επιπλέον, ολόκληρο τρένο χρειαζόταν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΑΙΣΧΟΣ.ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΜΕΣ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΓΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ.ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάνουν τις αυξήσεις αφού δεν εξυπηρετούν τον κόσμο?Ντροπή είναι απαράδεκτοι.Είναι άχρηστοι.

Ανώνυμος είπε...

Εχουν διαλυθεί τα πάντα. Να ξεκουμπιστούν το γρηγορότερο.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι δυνατόν να αφήνουν τους φαντάρους να μην μπορούν να πανε στα σπίτια τους αυτές τις 2 μέρες που έχουν άδεια?Πρέπει δηλαδή να περάσουν την μιάμιση μέρα στον δρόμο?Κύριε πρωθυπουργέ θα άφηνες τον γιό σου να περάσει αυτήν την ταλαιπωρία?

Ανώνυμος είπε...

Άν κάποιος συγγενής από κάποιον που δουλεύει στον οσε θα είχε υποστεί όλη αυτήν την ταλαιπωρία?

Ανώνυμος είπε...

Kύριοι της κυβέρνησης οι ώρες σας κοντεύουν.Λίγα είναι τα ψωμιά σας.Καταντήσατε την Ελλάδα την χειρότερη χώρα του κόσμου.Πουθενά δεν γίνονται αυτά.Περιμένετε μετά από όλα αυτά που γίνονται να σας ψηφίσουμε?

Ανώνυμος είπε...

Είναι για φτύσιμο στον οσε