Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Νέας Προποντίδας, Δημήτρη Τσούφη, στο Διονυσίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες Κυριακή 11 Μαΐου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία στο Διονυσίου.

Ο κ. Τσούφης ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη πενταετία, εστιάζοντας στα συγκεκριμένα ζητήματα της τοπικής κοινότητας. Δεσμεύτηκε, επίσης, για την κατάργηση του παράνομου τέλους ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης που είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν οι πολίτες. Επίσης, αναφέρθηκε στο μεγάλο στοίχημα για το Δήμο, που είναι η ανάπτυξη ενιαίου παραλιακού μετώπου κατά μήκος της ακτογραμμής της Νέας Προποντίδας. Πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλλει σημαντικά στη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.



Για ακόμη μία φορά η παρουσία τόσων πολλών συμπολιτών μας, φανερώνει την ανάγκη όλων για αλλαγή και πρόοδο στον τόπο μας, μακριά από συντεχνίες και νοοτροπίες του παρελθόντος.


Νωρίτερα χθες, ο κ. Τσούφης παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Σώματος Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας Νέας Προποντίδας στη Νέα Ποτίδαια, δεσμευόμενος να στηρίξει το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται και να φροντίσει για την πλήρη αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων στο Δήμο.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: