Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου για τις ευρωεκλογές

25η Μαΐου 2014: Η ημέρα της μεγάλης Νίκης
18 Μαΐου 2014: Μία ακόμη μάχη - Μία "εγκληματική συμμορία" με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη σε ολόκληρη την Ελλάδα

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, σας γράφω από ένα κελί των φυλακών Κορυδαλλού ώρα έντεκα το βράδυ της Κυριακής 18 Μαΐου 2014. Η «εγκληματική συμμορία» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την οποία θα «τέλειωναν» ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και οι λακέδες τους, αναδεικνύεται και επίσημα σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών στις 12 από τις 13 περιφέρειες στις οποίες έλαβε μέρος, η 3η πολιτική δύναμη της χώρας σε απόσταση αναπνοής από την καταρρέουσα Νέα Δημοκρατία και το πράσινο συμπλήρωμά της.

Επί 8 ολόκληρους μήνες μας έστησαν στον τοίχο, δολοφόνησαν Χρυσαυγίτες, άλλους φυλάκισαν, μας χλεύασαν, μας συκοφάντησαν, προέβησαν εναντίον μας σε μια πρωτοφανή πολιτική δίωξη. Απέτυχαν εντελώς οι ξενόδουλοι της χούντας των μνημονίων και οι υπάλληλοί τους. Και η αποτυχία τους αυτή αποτυπώνεται πλήρως στις αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, οι οποίοι ψήφισαν την Ελληνική Αυγή, όντας μέλη σύμφωνα με κάποιο περίφημο πόρισμα και αυτοί της «εγκληματικής συμμορίας», αφού έδωσαν με πλήρη αυταπάρνηση και δύναμη τον υπέροχο αυτό αγώνα.

Δεν απέτυχαν όμως μόνον αυτοί. Μαζί τους ίδιοι και όμοιοι στην κακοήθεια, την χολή και την εις βάρος μας πολεμική οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των ΜΜΕ και οι περιβόητοι δημοσκόποι. Στην περιφέρεια της Αττικής μας έδιναν 5% και πήραμε υπερδιπλάσιο ποσοστό, πλησιάζοντας το 12% που είναι ποσοστό διπλάσιο από αυτό που πήραμε στις εθνικές εκλογές του 2012. Διπλασιάσαμε το ποσοστό μας και στην Αθήνα σε σχέση με αυτό των εκλογών. Στην Αθήνα όπου μας έδιναν 8% με 9% και ξεπερνούμε μέχρι στιγμής το 16%! Στη Θεσσαλονίκη προέβλεπαν οι «σοφοί» δημοσκόποι ότι θα πάρουμε 3% και έχουμε ξεπεράσει το 8%, ενώ στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονία μας έδιναν 2,5% και πλησιάζουμε το 10%. Εάν όλα αυτά δεν δείχνουν μία ξεκάθαρη ΑΠΑΤΗ, δόλια βρωμερή και πληρωμένη, τότε τι άλλο είναι;

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι η νίκη αυτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ υπό τον πλήρη κλαυθμό και οδυρμό των καρεκλοκένταυρων των καναλιών έγινε μέσα σε απόλυτα εχθρικές συνθήκες, μέσα σε καθεστώς εκβιασμών από την Ν.Δ. και τον στυλοβάτη της Βενιζέλο. Μέσα από τον πλήρη αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, από τα βρώμικα κανάλια των απατεώνων που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια στον Ελληνικό λαό και προβάλλουν τουρκοσήριαλ και πορνογραφικά μηνύματα μετά τις μία το βράδυ. Απόλυτη συνωμοσία σιωπής εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν ήξεραν ότι οι συνδυασμοί της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι οι συνδυασμοί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σπάσαμε την συνωμοσία της σιωπής, τσακίσαμε την προπαγάνδα των λακέδων των καπιταλιστών και των ορφανών του Μάρξ. Αυτό κάνει την νίκη μας ακόμη σπουδαιότερη και την υποχρέωσή μας να δώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα την μάχη της 25ης Μαΐου για τις Ευρωεκλογές.

Το κόμμα που καταδίωξε και καταδιώκει σκληρά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η Ν.Δ. του Σαμαρά καταρρέει. Οι επιλογές του σε Αττική, Κεντρική Μακεδονία, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποδείχθηκαν τραγικές. Όσο για το ΠΑΣΟΚ κρύφτηκε πίσω από κάποιους δήθεν ανεξάρτητους. Τραγική η αποτυχία της χούντας του μνημονίου. Η μαχόμενη Χρυσή Αυγή είναι καθαρά τρίτο κόμμα με άμεση προοπτική μίας μόλις εβδομάδος να καταστεί η δεύτερη πολιτική δύναμη της χώρας κι όλα αυτά εναντίον όλων! Με έναν υπέροχο αγώνα για μια Ιδέα, για μια Σημαία. Έναν αγώνα αφιερωμένο σε αυτούς που έχυσαν το τίμιο αίμα τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σε αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για το υπερήφανο Κίνημά μας.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, από το κελί της φυλακής μου συγχαίρω τον καθέναν ξεχωριστά όλους τους γενναίους Άνδρες και γενναίες Γυναίκες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που έδωσαν την μάχη της 18ης Μαΐου σε ολόκληρη τη χώρα. Σας καλώ να δώσουμε νικηφόρα και την μάχη της 25ης Μαΐου ενάντια στην χούντα Σαμαρά Βενιζέλου που πρέπει να πέσει.

Η ώρα των Εθνικιστών έρχεται.

Μια νέα ημέρα ξημερώνει για την Ελλάδα μας!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: