Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δήλωση του Ευθύμη Καρανάσιου για τις Ευρωεκλογές

Πολύγυρος  22 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας, Ευθύμης Καρανάσιος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές εκλογές:

«Την Κυριακή μπροστά στην κάλπη θα επιλέξουμε την πορεία που θα πάρει η πατρίδα μας στο μέλλον μέσα στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να εκλεγεί με τη μεγαλύτερη δύναμη η Νέα Δημοκρατία, υπέρμαχος της ενωμένης και δυνατής Ευρώπης, με καθαρό πρόγραμμα και στόχους. Tην Κυριακή η επιλογή μας είναι ιδεολογική. Επιλέγουμε Σταθερότητα, ψηφίζουμε Ανάπτυξη. Δίνουμε την απάντηση που ταιριάζει  σε εκείνους που μιλάνε για πτώση της κυβέρνησης και έναρξη της περιόδου αβεβαιότητας και ρίσκου.

Σε τούτη την κρίσιμη ώρα για τη χώρα μας, συμμετέχουμε  και στις Ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές εκλογές.  Λέμε όχι στις αναχρονιστικές αντιλήψεις που βάζουν σε κίνδυνο την αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Όλοι ενωμένοι και πέρα από τις όποιες δυσαρέσκειες, στηρίζουμε τις επιλογές που δίνουν προοπτική στον τόπο μας και στη χώρα συνολικά.

Φίλες και φίλοι Χαλκιδικιώτες,
Την Κυριακή 25 Μαΐου,  στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία, στηρίζουμε και τιμούμε με την ψήφο μας, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή που εκπροσωπεί τον τόπο μας, τη Χαλκιδική μας και είμαστε περήφανοι γι αυτό.

Όλοι μαζί για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: