Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ομιλίες Μανώλη Καρρά 16/5

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΡΑ

  Με αφετηρία τη Νέα Τρίγλια πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις τρεις κεντρικές ομιλίες του υποψήφιου Δήμαρχου Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά μιλώντας χθες το βράδυ σ’ ένα πολυπληθέστατο και ιδιαίτερο θερμό κοινό.

   Ο επικεφαλής του συνδυασμού «νέα προποντίδα Σύγχρονος Δήμος» τόνισε ότι έχοντας την εμπειρία και τη γνώση μπορεί να υλοποιηθεί το πρόγραμμα του, αφού έχει σχεδιαστεί με πραγματικούς στόχους και όχι με ανέφικτες υποσχέσεις και προφορικά συμβόλαιο.



  Μίλησε για έργα ανάπτυξης και υποδομής που έχουν ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών της Νέας Προποντίδας.


  Τέλος, ανέφερε τον πόλεμο που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιοι του από αντίπαλους του και τόνισε ότι αυτοί που προσπαθούν να σπυλώσουν την πραγματικότητα και να πείσουν με ψεύτικες υποσχέσεις, δεν θα το πετύχουν όσο και να προσπαθούν, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ!


  Σήμερα Παρασκευή 16/5 ο Μανώλης Καρράς θα πραγματοποιήσει τις δύο τελευταίες κεντρικές του ομιλίες στη Νέα Καλλικράτεια στις 19:00 στο Εκλογικό Κέντρο Νέας Καλλικράτειας και στις 21:00 στα Νέα Μουδανιά στο Εκλογικό Κέντρο Νέων Μουδανιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: