Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Επισκέψεις και Ομιλία Πέμπτης 15 Μαίου, του Δημήτρη Τσούφη - "Νέα Γενιά - Νέα Πορεία"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά Λακκώματος πραγματοποίησε αρχικά χθες, Πέμπτη 15 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης, όπου γνώρισε θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο.

Ο κ. Τσούφης επισκέφθηκε, επίσης, το Βιομηχανικό Πάρκο Λακκώματος και το εργοστάσιο Τσάνταλη, όπου κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τα ζητήματα της επιχείρησης. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Μοναστήρι στη Νέα Καλλικράτεια, ενώ είχε συναντήσεις και επαφές με τα συμβούλια παραθεριστικών κατοικιών στη Νέα Καλλικράτεια.


Στις 8:30 μ.μ. ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία στη Νέα Καλλικράτεια, την οποία παρακολούθησε πλήθος πολιτών. Ο κ. Τσούφης εξέφρασε την ελπίδα πως ο Δήμος Νέας Προποντίδας θα αλλάξει σελίδα και δεσμεύτηκε να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση με πίστη, όραμα και σωστό σχεδιασμό. Παρουσίασε, επίσης, τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για τον τόπο, μέσα από ένα πλήρες, κοστολογημένο και λεπτομερές πρόγραμμα.


Σήμερα στις 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Δημήτρη Τσούφη στην Κεντρική Πλατεία των Νέων Μουδανιών.

Η Νέα Προποντίδα αλλάζει σελίδα!

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: