Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Eγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης "Νέα Γενιά - Νέα Πορεία" στη Νέα Καλλικράτεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» στη Νέα Καλλικράτεια. Ήταν μία εκδήλωση δυναμική και γεμάτη ζωντάνια, αφού πλήθος κόσμου δημιούργησε μία ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Δημήτρης Τσούφης, τόνισε την ανάγκη ρήξης με το κατεστημένο που κρατά τον τόπο στάσιμο και την ανάγκη να εξαλειφθούν φαινόμενα όπως αυτό των χαμένων μελετών, που χρόνια τώρα επιβαρύνουν τον τόπο και τους πολίτες. Αναφέρθηκε, επίσης, στη βελτίωση της καθημερινότητας, κάτι που αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση, αν και οι αντίπαλοι την έχουν αναγάγει σε μείζον θέμα, αποτυγχάνοντας παταγωδώς να ανταποκριθούν.


Για να αντιστραφεί η κατάσταση, ο κ. Τσούφης δεσμεύτηκε για την εκκίνηση και λειτουργία αναπτυξιακών έργων, που θα προσφέρουν στην περιοχή θέσεις εργασίας, ενίσχυση της οικονομίας και πρόοδο. Η απαγκίστρωση από λογικές του παρελθόντος, η δημιουργικότητα και η συμπόρευση με τη Νέα Γενιά θα κάνουν τη Νέα Προποντίδα έναν Δήμο πρότυπο!


Όλοι Μαζί Μπορούμε! Όλοι Μαζί θα τα καταφέρουμε! Όλοι Μαζί θα αλλάξουμε το Δήμο Νέας Προποντίδας!


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: