Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Συνεργασία Ανδρέα Παπαγιάννη - Γιώργου Γκιλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΛΗ

Συνέντευξη τύπου από κοινού παραχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι κ.κ. Ανδρέας Παπαγιάννης και Γιώργος Γκιλής. Κατά τη διάρκεια της, ανακοινώθηκε η κοινή τους κάθοδος σε ένα συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Νέας Προποντίδας.

Μιλώντας πρώτος ο κ. Παπαγιάννης αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα παρουσία και πορεία του Γιώργου Γκιλή στα κοινά. Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον ίδιο και στην ομάδα του για τις ιδέες και τις νέες προτάσεις που κατέθεσαν. «Κορωνίδα της συνεργασίας μας είναι η αγάπη για τον τόπο και η διαφανής και τίμια διαχείριση» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιάννης.



Ο κ. Γκιλής ανέφερε ότι τελεσφόρησε η συνεργασία με τον κ. Παπαγιάννη μετά από επαφές και συναντήσεις με όλους τους υποψηφίους. Παράλληλα έθεσε ως κόκκινες γραμμές του συνδυασμού, την εντιμότητα, το ήθος και την εργατικότητα. «Προχωρούμε με ένα δήμαρχο που έχει εμπειρία έχει αφήσει έργο στο δήμο και έχει καθαρά χέρια. Συνεργαζόμαστε με κοινή ατζέντα και συναντίληψη για τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν το δήμο μας. Λειτουργούμε με βάση κοινό πρόγραμμα και συνδυάζουμε την εμπειρία και τις νέες ιδέες. Θα κοιτάξουμε ενιαία το δήμο από τη Ν. Ποτίδαια μέχρι το Λάκκωμα για να ξαναζωντανέψουμε τα χωριά μας» είπε ο κ. Γκιλής.  Συνεχίζοντας τόνισε: «Εμείς κάναμε το χρέος μας, περιμένουμε τώρα τους δημότες να μας πλαισιώσουν. Θα αγωνιστούμε για τη φερεγγυότητα του δήμου και την αμφίδρομη σχέση δήμου-πολίτη» ανέφερε ο κ. Γκιλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: