Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τσακωμός για τα μάτια του Φαήλου Κρανιδιώτη στο ΠΑΣΟΚ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Φαήλο Κρανιδιώτη και αν το ΠΑΣΟΚ βάζει θέμα για την παρουσία του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ορθά κοφτά «δεν υπάρχει κανένας κ. Κρανιδιώτης σε καμιά Κυβέρνηση» , όταν ο δημοσιογράφος επέμεινε ο κος Βενιζέλος ξεκαθάρισε πως «Εμείς δεν κάνουμε ιδεολογικό έλεγχο της Νέας Δημοκρατίας, εμείς κάνουμε έλεγχο της προγραμματικής συμφωνίας και της φυσιογνωμίας της Κυβέρνησης. Με τη Νέα Δημοκρατία είμαστε ιστορικοί αντίπαλοι και έχουμε διαφοροποίηση, έχουμε δύο διαφορετικές πολιτικές ταυτότητες, δεν κάνουμε εμείς έλεγχο φρονημάτων της Νέας Δημοκρατίας, εμείς κάνουμε έλεγχο καλής  συνεργασίας στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας και αναδεικνύουμε τις διαφορές μας, μάλιστα προεκλογικά κατά μείζονα λόγο.»

Φαίνεται λοιπόν πως εκτός γραμμής ήταν τελικά ο Χρήστος Πρωτόππαπας ο οποίος είχε πει πως «καλό θα ήταν να μην είναι ο κος Κρανιδιώτης στο ευρωψηφοδέλτιο».

Απ’ την άλλη εντός γραμμής ήταν η υποψήφια ευρωβουλευτής Αφροδίτη Αλ Σάλεχ η οποία σε τηλεοπτικό στούντιο που βρέθηκε μαζί με το Φαήλο Κρανιδιώτη γνώριζε τη γραμμή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ουσιαστικά επανέλαβε ό,τι και ο κος Βενιζέλος.
Αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στο Χρήστο Πρωτόππαπα που ανέβασε τους τόνους έναντι της κας Αλ Σάλεχ για την στάση της στην εκπομπή του Μέγκα.

Ο.Α

Πηγή: NewPost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: