Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Το μήνυμα του Λάμπρου Φουντούλη, Υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

"Αγαπητοί συνέλληνες και συναγωνιστές. Δεν σας κρύβω ότι η απόφαση για ένα τέτοιο μεγάλο βήμα ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Γνώριζα απο την πρώτη στιγμή με την αποδοχή της ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ πρότασης του ΑΡΧΗΓΟΥ τι θα είχα να αντιμετωπίσω. Ήδη άρχισαν τις βρισιές και τις συκοφαντίες.

Ξέρω ότι θα πρέπει σε περίπτωση εκλογής μου να είμαι μακριά από την κόρη μου και την σύζυγο μου που με έχουν τόσο ανάγκη. Όμως πρώτη με παρακίνησε η σύζυγός μου λέγοντας μου ότι απο την στιγμή που κανένας απο την πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να βρεθούν οι άνανδροι δολοφόνοι των παιδιών και δεν αναφέρουν ούτε τα ονόματά τους σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις..., είναι μια "ευκαιρία" να αγωνιστώ σε άλλο επίπεδο για την δικαίωσή τους.


Ποτέ δεν με ενδιέφεραν ούτε τα χρήματα, ούτε τα αξιώματα. Το να είμαι μακριά από την οικογένεια μου θα το αντέξω όπως ΗΡΩΙΚΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ Ο ΑΔΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ μακριά από τις οικογένειές τους. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ."


Λάμπρος Φουντούλης
Συντ/χος Ελληνικών Ταχυδρομείων

Πηγή: Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: